Radovi

Omiljeno ljetovalište bh. građana - 16 milijuna eura za obnovu dva hotela u Gradcu

"Očekuje se da će vrijednost obnove hotela Laguna i Labinec u Gradcu iznositi više od 16 milijuna eura", navodi se priopćenju kompanije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 09. 2023. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dalmatie Grupa (DG), podružnica je Indotek Grupe, međunarodnog konglomerata za upravljanje imovinom sa sjedištem u Budimpešti, prenosi Hina.

"Očekuje se da će vrijednost obnove hotela Laguna i Labinec u Gradcu iznositi više od 16 milijuna eura", navodi se priopćenju kompanije.

Obnoviteljski radovi trebali bi biti završeni do sezone 2025. godine.

"Ovim projektom obnove dva hotela želimo dodati još jedno poglavlje u bogatu turističku priču Gradca te istovremeno pokazati otpornost Grupe i težnju za rastom nakon pandemije covida", izjavila je direktorica za Hrvatsku u Indotek Grupi NIves Grzunov.

Načelnik općine Gradac Matko Burić obnovu dva hotela smatra velikim iskorakom.

"Obnova hotela Labineca i ponovno otvaranje hotela Lagune bit će veliki iskorak za Gradac, kako u ekonomskom tako i u sentimentalnom smislu", rekao je.

Dalmatie Grupa posjeduje raznolik portfelj nekretnina duž hrvatske obale - pet hotela na moru, odmaralište, kamp i marinu u Primoštenu.

Ove godine je investirala 1,9 milijuna eura za nabavku 36 novih mobilnih kućica u kampu Adriatic. Osim toga, u Primoštenu je uloženo 1,5 milijuna eura za nadogradnju objekta u marini Kremik, kaže se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close