Motiv nepoznat

Makedonski biznismen likvidiran u grčkom ljetovalištu

Vijesti / Crna Kronika | 15. 07. 2023. u 19:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznate osobe s fantomkama ispalili su više hitaca u biznismena Orhaina Bagrainia u Haniotiju u Grčkoj i dali se u bijeg. U napadu je ozlijeđen i 45-godišnji muškarac, piše Mondo.rs.

Ubojstvo se dogodilo sinoć oko 3.30 sati, kada su dva napadača stigla do smještaja u jednom poznatom resortu u Haniotiju i zapucali, prenose grčki mediji.

Nakon toga su navodno pobjegli na motociklu. Orhain Bagraini je preminuo na licu mjesta, dok je njegov prijatelj hitno prevezen u bolnicu i njegovo stanje nije poznato.

Policija ispituje slučaj, a za sada još nije poznato da li je ubojstvo naručeno i koji je motiv zločina. Telegraf.rs objavio je kako je ispaljeno više od 20 hitaca u Bagrianija, te da je policiju ubrzo nakon incidenta pozvala nepoznata osoba i rekla da je čula vriske i zapomaganje.

 
Patrole su brzo stigle na lice mesta, ali su Bajrami i njegov prijatelj već bili prevezeni u bolnicu. Bagraini i je ubrzo proglašen mrtvim. Prema pisanju grčkih medija, Bajrami je trebalo danas u podne da napusti hotel na Halkidikiju.
Kopirati
Drag cursor here to close