I to nije sve

Gradonačelnik Banja Luke ima drugačiju obitelj: Gradu poklonili 'Obiteljski park'

Zaustavljamo eru pretvaranja zelenih površina u beton i privatiziranja svega što je lijepo i počinjemo da gradimo parkove, poručio je prvi čovjek Banja Luke.
Gospodarstvo / Ulaganja | 24. 06. 2021. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Obiteljski park" danas je službeno otvoren u banjalučkom naselju Rosulje. Ovo je prvi od četiri parka koja se grade, a cilj je urediti što više zelenih površina, izjavio je gradonačenik Draško Stanivuković, čija obitelj je donirala park.

Zaustavljamo eru pretvaranja zelenih površina u beton i privatiziranja svega što je lijepo i počinjemo da gradimo parkove, poručio je prvi čovjek Banja Luke.

’’Tako da smo mi odlučili da naš grad maksimalno uređujemo, svaku zelenu površinu da dodatno uredimo i svaku površinu da zadržimo da bude zelenilo, a ne da bude beton kao što je to bilo. Ovaj park simbolično nosi naziv "Obiteljski park", zato statua koju smo danas predstavili je simbol ovog parka, to je majka koja doji dijete. Dakle, poruka je univerzalna simbol majčinstva, simbol obitelji'', izjavio je Stanivuković.

Investicija je vrijedna oko 100 tisuća maraka, a donacija je obitelji Stanivuković Banja Luci.

’’Šaljemo poruku da danas nema više toga da samo obiteljima ide sav novac od tendera od javnih nabavki kao što je dosad bilo, nego prosto želim da pokažem da smo mi obitelj koja neće uzimati od ovog grada nego davati gradu i cijeloj Srpskoj. Vi znate da su danas neke obitelji drugačije od drugih. Tako obitelj koja vodi Republiku Srpsku svojim sinovima i kćerima i kumovima i sestrićima priredila sve tendere, javne nabavke, svaku marku, svaki fening. Ja sam ponosan što moja obitelj radi drugačije", naveo je Stanivuković.

Cilj je da Banja Luka bude prelijepa zelena oaza, rekao je Stanivuković i pozvao obitelji i društveno odgovorne kompanije koje su u mogućnosti da odaberu zelenu površinu u gradu i doniraju za njeno uređenje, prenosi Rtvbn.com.

Kopirati
Drag cursor here to close