Planira se

Novi metri asfalta i kanalizacije uskoro u naselju Ortiješ

Procijenjena vrijednost radova iznosi 220 tisuća maraka, bez PDV-a.
Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 09. 2021. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Južno mostarsko prigradsko naselje Ortiješ uskoro bi trebalo dobiti nove metre asfalta i kanalizacijsku mrežu.

Kako je objavljeno u 'Odluci o izmjeni i dopuni Plana javnih nabava Grada Mostara za 2021. godinu' u Plan se dodaje stavka 'izgradnje kanalizacijskog sustava i rekonstrukcije ulice u Ortiješu'.

Radovi od 220.000 KM

Procijenjena vrijednost radova iznosi 220 tisuća maraka, bez PDV-a. Datum pokretanja postupka nabave, kao i zaključenje ugovora planirano je u trećem kvartalu ove godine. Radovi su, stoji u Odluci, financirani iz Proračuna Grada i Granta županijske Vlade.

Dopunom Plana javnih nabava dodaje se i stavka 'izrade geodetskih podloga za izradu prostorno-planske dokumentacije'. Geodetske podloge će, procjenjuje se, iz gradske blagajne biti naplaćene oko 250.000 KM, a ugovor će trajati dvije godine.

Evidentiraju se adrese

Planu je dodana i stavka 'evidentiranja postojećih adresa za dio područja Mostara'. Usluga evidentiranja procjenjuje se na 49.500 KM bez PDV-a.

''Ovom Odlukom vrši se izmjena i dopuna Plana nabava Grada Mostara za 2021. godinu broj: 02-11-6853/21-1 od 14. svibnja 2021. godine, sve u cilju pokretanja i provođenja postupaka javnih nabava u skladu sa Zakonom o javnim nabavama.

Odluku o izmjeni i dopuni Plana nabava donio je gradonačelnik Mario Kordić 23. srpnja, a Odluka je mjesec dana kasnije objavljena na internetskim stranicama Grada.

Kopirati
Drag cursor here to close