Strpljenja molim

Mostar: Zbog radova na javnoj rasvjeti privremena izmjena u prometu

Radovi će se izvoditi u ulicama Bulevar narodne revolucije /Hrvatskih branitelja (od kružnog toka na Španjolskom trgu do raskrižja za Lučki most), dok će sa radovima u Ulici kralja Tomislava (od Katedrale do vrha Avenije) započeti 11. prosinca.
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 12. 2018. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar će, provodeći projekt Interreg IPA CBC IRENE, dana 3. prosinca, započeti sa najavljenim radovima na rekonstrukciji javne rasvjete, istaknuli su u priopćenju iz Grada.

Radovi će se izvoditi u ulicama Bulevar narodne revolucije /Hrvatskih branitelja (od kružnog toka na Španjolskom trgu do raskrižja za Lučki most), dok će sa radovima u Ulici kralja Tomislava (od Katedrale do vrha Avenije) započeti 11. prosinca.

Radove izvodi tvrtka 'Elko-Marić' d.o.o. Mostar prema Ugovoru br. 02-25-5124/17-22. U navedenim intervalima doći će do potpune obustave prometovanja i preusmjeravanja na sljedećim dionicama u ulici BNR/Hrvatskih branitelja:

1. Dionica

Španjolski trg – Dom zdravlja Bulevar: potpuno zatvaranje desne kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet će se preusmjeravati sa Španjolskog trga kroz ulicu kralja Zvonimira i dalje kako slijedi. Također se za promet zatvara i jedna traka suprotne kolničke trake. Interval obustave od 3. prosinca do 7. prosinca.

2. Dionica

Dom zdravlja Mostar – Franjevačka crkva: zaustavljanje kompletne lijeve kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet se preusmjerava ulicama Onešćukova – Husnije Repca čiji se smjer privremeno mijenja. Također se za promet zatvara i jedna traka suprotne kolničke trake. Interval izvođenja radova od 7. prosinca do 10. prosinca.

3. Dionica

Franjevačka crkva – Lučki most: zaustavljanje cijele lijeve kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet se usmjerava sa Bulevara u ulicu Stari Pazar, zatim ulicu Gojka Vukovića i nadalje kako slijedi. Također se za promet zatvara i jedna traka suprotne kolničke trake. Izvođenje radova u trajanju od 10. prosinca do 13. prosinca. U ulici kralja Tomislava predviđena je obustava prometa kompletne jedne kolničke trake iz pravca Široki Brijeg – novi most u Mostaru, te će se izvršiti i zatvaranje jedne prometne trake u suprotnoj kolničkoj traci.

Promet će se preusmjeravati prema rješenjima izdanim od strane Grada Mostara, Službe za inspekcijske poslove, te ministarstva prometa i komunikacija FBiH.

''Molimo vozače za strpljenje i povećanu pažnju, te da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju'', ističu u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close