Nastavlja se borba

Mo Parking zamijenio prerezane stupiće

Nakon što su pojedinci odlučili djelovati na svoju ruku i protivno volji Mo parkinga prepilali stupiće, gradsko poduzeće zamijenilo je oštećene novim.
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 04. 2024. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru nikad dosadno. Upravo pratimo novu sagu koja se odvija na relaciji Mo Parking - nepoznati građani(n), a koja se odvija konkretno u Zagrebačkoj ulici u Mostaru.

Naime, nakon što je Mo Parking odlučio i u ovoj ulici provesti svoju inicijativu "pripitomljavanja" divljih navika vlasnika automobila da se parkiraju na nedozvoljena mjesta na cesti, te u toj namjeri postavio narančaste stupiće, nije prošlo mnogo a navedeni su prepilani od strane "nesavjesnih".

No, nije se dugo čekalo da Mo Parking opet učini "refresh" situacije.

Postavljeni su novi stupići umjesto oštećenih i sada čekamo dalji razvoj situacije. Hoće li samovolja pojedinaca opet izbiti na površinu? Koliko dugo će stupići stajati netaknuti? Je li čovjek s oštrim predmetom koji sliči pili naučio lekciju? Ako nije, ima li Mo parking namjeru da problemu pristupi na drugi način?

Bilo kako bilo, u Zagrebačkoj, ali i na nekim drugim mjestima u gradu, čini se da bez intervencije nekih drugih organa, prije svega mislimo na organe reda i mira, ovdje neće biti konačnog rješenja.

Kopirati
Drag cursor here to close