Gradsko vijeće

Vijećnici odlučuju: Kako se parkirati u Mostaru

''Kad je u pitanju parking, razmišljamo kako nježno uvesti naplatu, da u početku ne stavljamo kazne nego kazne u vidu upozorenja'', rekao je Kordić.
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 05. 2021. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na javnim površinama, o korištenju javnih parkirališta i visini naknade te izgradnji parking-garaža u Gradu Mostaru, naći će se na sjednici Gradskog vijeća Grada Mostara koja će se održati u srijedu  2. lipnja.

Pred vijećnicima će se naći i odluka o izmjeni i dopuni Odluke o konstituiranju klubova naroda u Gradskom vijeću Grada Mostara, odluka o utemeljenju Zdravstvenog vijeća Grada Mostara, rješenje o konačnom imenovanju predsjednika i članova upravnog odbora ustanove Dom zdravlja Mostar te rješenje o konačnom imenovanju predsjednika i članova upravnog odbora ustanove Gradska ljekarna Mostar i imenovanju predsjednika i članova upravnog odbora ustanove Centar za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Mostar.

Vijećnicima će se predstaviti i izvješće o radu Gradonačelnika Grada Mostara za 2020. godine te statuti mostarskih škola i vrtića.

Pored toga, vijećnici će glasovati i o proglašenju javnog interesa za projekt ''Rekonstrukcija raskrsnice NA M-17,  stacionaža 7+800 KM, sjeverni ulaz u Grad Mostar (dionica Potoci)te o dodjeli građevnog zemljišta u predmetu J.P. Elektroprivreda BiH i Elektroprivredi HZHB.

Podsjećamo, u intervjuu za portal Bljesak.info mostarski gradonačelnik Mario Kordić govorio je i o parkingu.

''Pokrenuli smo i pitanje parkinga, pa ćemo uskoro imati tematsku sjednicu Gradskog vijeća po tome pitanju, ali još uvijek razmišljamo kako ljude uvesti u to sve jer ne možemo preko noći početi kažnjavati. Trebamo ljude pripremiti za promjene'', rekao je Kordić

''Kad je u pitanju parking, razmišljamo kako nježno uvesti naplatu, da u početku ne stavljamo kazne nego kazne u vidu upozorenja'', rekao je Kordić.

Kopirati
Drag cursor here to close