Air Serbia za Bljesak

Hoće li se mijenjati cijene avio karata na liniji Mostar - Beograd?

"Letovi između Beograda i Mostara bit će započeti u skladu s planom, 15. travnja 2024. godine", istaknuli su za Bljesak.info iz Air Serbia.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 02. 2024. u 18:21 S. Bošnjak | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Cijene avio karata koje su već definirane neće se mijenjati", potvrdio je to za Bljesak.info Arsen Rudan, voditelj korporativnih poslova kompanije Air Serbia.

Naime, nakon što je za Bljesak.info iz mostarske Zračne luke potvrđeno kako linija Mostar - Beograd - Mostar nije dovedena u pitanje, isto nam je potvrđeno i iz Air Serbia.

"Letovi između Beograda i Mostara bit će započeti u skladu s planom, 15. travnja 2024. godine", istaknuo je za Bljesak.info Arsen Rudan, voditelj korporativnih poslova kompanije Air Serbia.

Inače, let između Mostara i Beograda trebao se odvijati zrakoplovom tipa Embraer E175, kompanije Marathon Airlines s kojom je Air Serbia prekinula suradnju nakon incidenta, točnije oštećenja koje je nastalo prilikom polijetanja na zrakoplovu Embraer E195.

Incident, čiji su detalji i uzroci još uvijek nepoznati i nad kojim se vrši istraga dogodio se 19. veljače kada je zrakoplov prisilno sletio na beogradski aerodrom Nikola Tesla s rupom u trupu i oštećenim krilom.

Nakon što je suradnja između Air Serbie i Marathon Airlinesa prekinuta, to je značilo kako se više neće koristiti ni zrakoplovi te kompanije, što bi dalje značilo da se već dogovoreni zrakoplov koji je trebao prevoziti putnike iz Mostara za Beograd i obratno, mora zamijeniti.

"Air Serbia će za potrebe tih letova osigurati avione iz flote koji po tipu odgovaraju uvjetima na aerodromu u Mostaru", kazao nam je Rudan, te na upit o mogućim promjenama unaprijed dogovorenih cijena karata potvrdio kako se "cijene avio karata koje su već definirane neće mijenjati".

Podsjetimo, 2. veljače ove godine potpisan je ugovor između Zračne luke Mostar i kompanije Air Serbia čime će Mostar do kraja travnja biti povezan izravnim letom s Beogradom.

Na ovoj relaciji letjet će se tri puta tjedno - ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, a cijena karte kreće se od 56 eura u jednom smjeru do 104 eura za povratnu kartu.

Kopirati
Drag cursor here to close