Bešlić obećao pomoć

Grad Mostar dao 5000 KM za sanaciju judo kluba ''Borsa''

Ponudio je također kao mogućnost da Sportski dom u Jasenici, koji je u vlasništvu Grada, bude kao prijelazno rješenje za treniranje, a kako ne bi bilo zastoja u obavljaju sportskih aktivnosti za članice i članove kluba „Borsa“
Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 10. 2019. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić  primio je danas u Uredu gradonačelnika u Gradskoj vijećnici Franju Zadru, voditelja judo kluba „Borsa“ koji ga je upoznao s aktivnostima koje poduzimaju na saniranju materijalne štete koja je pričinjena u požaru koji je u subotu izbio u Sportskom centru "Borsa" u naselju Rodoč.

Kako je priopćeno iz Grada Mostara,  Zadro je upoznao gradonačelnika kako je više od dvije trećine objekta uništeno te da će trebati puno sredstava i vremena da se objekt u potpunosti obnovi.             

Gradonačelnik Bešlić obećao je kako će Gradska komunalna poduzeća u mjeri i na način na koji je to moguće pomoći u rješavanju tog problema te da će Grad dati financijsku pomoć u iznosu od 5000 KM. Ponudio je također kao mogućnost da Sportski dom u Jasenici, koji je u vlasništvu Grada, bude kao prijelazno rješenje za treniranje, a kako ne bi bilo zastoja u obavljaju sportskih aktivnosti za članice i članove kluba „Borsa“

Naglasio je kako je financijska podrška znak solidarnosti s klubom koji okuplja veliki broj djece i mladih i jedan je od najuspješnijih sportskih kolektiva Mostara i Bosne i Hercegovine. Bešlić je izrazio nadu da će i drugi odazvati i pružiti pomoć kako bi se obnovile prostorije kako bi klub u budućnosti nastavio još kvalitetnije raditi.

Zadro je zahvalio gradonačelniku Bešliću na potpori i pomoći i izrazio nadu kako će kada se objekt obnovi zajedno presjeći vrpcu na otvorenju obnovljene zgrade Sportskog centra ''Borsa''.

Kopirati
Drag cursor here to close