Sarajevo Marketing Summit

U Sarajevu je Christian Majgaard idejni tvorac Legolanda

Christian Majgaard je jedan od predavača na Sarajevo Marketing Summitu
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 10. 2017. u 10:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici uspješnih bh. i regionalnih kompanija, eksperti iz marketinga i poslovnog svijeta okupili su se danas na Sarajevo Marketing Summitu da bi raspravljali o svemu onome što donosi budućnost u marketingu, brendingu i novim medijima.

Susret najvećih domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz oblasti marketinga i tržišnih komunikacija već četvrtu godinu zaredom organizirala je Marketing agencija Altermedia u suradnji s Poslovnom akademijom Finance.

Kako je istaknuto prilikom otvaranja konferencije, jaka konkurencija, sve zahtjevniji potrošači, promjene poslovnih modela, digitalna transformacija, izuzetna brzina inovacija,  su izazovi koji se  susreću danas u poslu. Svi ti izazovi ujedno su idealna prilika za marketare da naprave potez više, iskorak od konkurencije i osvoje više potrošača. Marketar ima, zbog izuzetne poslovne dinamike, priliku da napravi nešto više od svog brenda i od svoje karijere, rečeno je.

Kroz praktične primjere oni će pokazati  kako se uspješno pozicionirati na tržištu, kako svoj brend izdignuti na viši nivo, kako je u tome uspio globalni brend Lego, kako koristiti efikasne koncepte, koji su to novi načini istraživanja potrošača koje treba poznavati svaki direktor marketinga…

Rezultate marketinških strategija na internacionalnom, regionalnim i lokalnim tržištima prezentirat će, između ostalih, predstavnici uglednih kompanija kao što su: Vispak, Triglav osiguranje, Mercator, Rapsody Group, Httpool, GfK…

Među predavačima svakako se izdvaja Key Speaker konferencije Christian Majgaard, idejni tvorac Legolanda i najuspješniji globalni direktor Lego brenda.

Majgaard je jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za razvoj strateških korporativnih projekata u velikim organizacijama. On je stručnjak za pitanja ponašanja koja utječu na suradnju uposlenika kao i suradnju između odjeljenja i kultura, a bio je angažiran od  velikih korporacija kao što su  Deloitte, Leaseplan, Swiss RE, Siemens, Nestlé, Lego…

Na Sarajevo Marketing Summitu bit će proglašen najbolji marketing manager, te će mu biti dodijeljeno priznanje Marketing Superstar. U konkurenciji je 15 kandidata, a ko će osvojiti titulu ovisi od broja prikupljenih glasova na web portalu Marketing Summita.

Kopirati
Drag cursor here to close