Hladnija strana ljeta

Uz Žujinu termoetiketu uvijek znate kada je vaše pivo savršeno ohlađeno

Gospodarstvo / Tvrtke | 15. 08. 2023. u 11:09 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto je vrijeme kada svi traže najbolji način da se rashlade. Neki spas pronalaze u ohlađenim prostorijama iz kojih ne izlaze u periodu kada je sunce najjače, a drugi u konzumaciji sladoleda ili nekog od omiljenih hladnih pića.

Ako je vaš izbor pića za osvježenje pivo, onda je Ožujsko najbolje rješenje za vas jer ovo pivo dolazi s etiketom koja vam pomaže da znate kada je ono savršeno ohlađeno i spremno za konzumaciju. Riječ je o Žujinoj termoosjetljivoj etiketi koja promijeni boju kada pivo postane hladno i zahvaljujući kojoj znate da će vaša potreba za osvježenjem biti zaista ispunjena.

Zamislite da držite u ruci ne samo bocu piva, već i maleni termometar koji vam pokazuje kad je pravo vrijeme za zaroniti u svijet hladnog užitka. Čarolija boja - od osvježavajuće plave do čarobno bijele - označava idealnu temperaturu za konzumaciju.

Zbog toga se i kampanja "Kad vrućina dosadi, Žujom se rashladi" proširila nevjerojatnom brzinom, inspirirajući ljude da se priključe putem različitih medijskih i prodajnih kanala.

Video kampanje možete pogledati na videu:

"Ožujsko pivo - Kad je etiketa plava, temperatura je prava" postao je moto koji nas već nekoliko godina vodi korak dalje kada je uživanje u pitanju. Prirodna gaziranost, gdje se gotovo cijeli CO2 stvara putem prirodne fermentacije, daje Žuji jedinstvenu svježinu koju rijetko koji brend može ponuditi. Hladno odležavanje i filtracija garantira da svaka bočica i limenka donose vrhunski kvalitet i osvježenje.

Uživajte u toplim danima i prigrlite avanturu druženja s prijateljima i porodicom, uz klasični okus Ožujskog piva koji nas osvježava već decenijama. Kroz Žujinu prognozu, očekujemo da nas čeka savršeno ohlađen i ostatak ljeta, gdje će svaka termoetiketa biti put ka osvježenju koje se traži.

Pridružite se putovanju prema novim dimenzijama uživanja u pivu, uz neizbježnu termoetiketu kao vodič ka osvježenju!

Kopirati
Drag cursor here to close