Global Finance

UniCredit Bank proglašena najboljom podskrbničkom bankom u Bosni i Hercegovini

Već dvanaestu godinu zaredom, nastavljajući niz pobjeda, UniCredit je i ove godine ponio titulu Najbolje podrskrbničke banke u Centralnoj i Istočnoj Europi za 2021.
Gospodarstvo / Tvrtke | 15. 06. 2021. u 17:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UniCredit Bank d.d. sa zadovoljstvom objavljuje da ju je Global Finance prepoznao kao Najbolju podskrbničku banku u Bosni i Hercegovini koja je po prvi put ove godine sudjelovala u ovom izboru.

Titulu najbolje banke osvojilo je još sedam pojedinačnih zemalja u kojima djeluje UniCredit i to u, Austriji, Bugarskoj, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji i Sloveniji.

Već dvanaestu godinu zaredom, nastavljajući niz pobjeda, UniCredit je i ove godine ponio titulu Najbolje podrskrbničke banke u Centralnoj i Istočnoj Europi za 2021.

Nagrade za svaku regiju i državu određuje uredništvo magazina Global Finance, uzimajući u obzir istraživanje tržišta, doprinos stručnih izvora i korisnika podskrbničkih usluga, kao i prijave banaka, kako bi se odabrale institucije koje pouzdano pružaju najbolje usluge na lokalnim tržištima.

Kriteriji su uključivali odnose s kupcima, kvalitetu usluge, konkurentne cijene, postupanje u situacijama koje zahtijevaju različita izuzeća, tehnološkim platformama, post-settlement operacije, planovima kontinuiteta poslovanja i poznavanjem lokalnih propisa i praksi, uz stručnost UniCredita u regulaciji tržišta vrijednosnim papirima koja postavlja banka, osim ostalih pružatelja usluga.

''Posebno nam je drago pridružiti našim uspjesima i ovu nagradu, imajući u vidu da je ovo naše prvo sudjelovanje u ovom izboru, te da je uslijedilo nakon izazovnog perioda koji je promijenio cijeli svijet. Zahvaljujući predanosti i odličnoj sinergiji naših zaposlenih, uspjeli smo nesmetano pružati kvalitetne usluge našim klijentima. Nastavit ćemo predano raditi na unaprjeđenjima i digitalnim rješenjima, prateći trendove tržišta i potrebe naših klijenata'', izjavio je ovim povodom, Almir Gredić, član Uprave za korporativno bankarstvo UniCredit Bank.

Julia B. Romhanyi, globalna voditeljica usluga vrijednosnih papira, dodala je:

"U UniCreditu se ponosimo našim podskrbničkim uslugama i drago nam je što smo potvrdili svoju poziciju najbolje banke podskrbnika u Centralnoj i Istočnoj Europi, pored vodećih titula u osam zemalja. Ova postignuća ističu posvećenost banke, posebno imajući u vidu izazove uslijed pandemije gdje smo, unatoč tome, osigurali trajno visoku kvalitetu usluge. U srži našeg uspjeha bila je posvećenost našeg izvrsnog tima i naš kontinuirani fokus na pružanju visokokvalitetnih, po mjeri kreiranih i digitalnih rješenja. Željela bih iskoristiti ovu priliku da se zahvalim timu na trudu i, naravno, našim klijentima koji nam omogućavaju postizanje ovih dostignuća.’’

Kopirati
Drag cursor here to close