Presuđeno

UniCredit Bank a.d. Banja Luka dobila presudu protiv tvrtke Bitminer Factory

''UniCredit Bank a.d. Banja Luka je uvijek tvrdila da su njene odluke i radnje po ovom pitanju bile u skladu sa zakonom i da je slučaj Bitminer Factory neutemeljen'', priopćeno je iz ove Banke.
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 04. 2023. u 17:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Presudom od 30. siječnja 2023. godine, koju je UniCredit Bank a.d. Banja Luka zaprimila 18.04.2023. godine, Viši privredni sud u Banjaluci u potpunosti je usvojio žalbe UniCredit Bank a.d. Banja Luka na presudu Okružnog privrednog suda u predmetu gradiške tvrtke Bitminer Factory, priopćeno je iz ove Banke.

Viši privredni sud je ukinuo prvostupanjsku presudu i konačno presudio u korist Banke!

UniCredit Bank a.d. Banja Luka je uvijek tvrdila da su njene odluke i radnje po ovom pitanju bile u skladu sa zakonom i da je slučaj Bitminer Factory neutemeljen.

Banka je tijekom cijelog postupka osiguravala sve potrebne dokaze i u potpunosti surađivala sa svim relevantnim institucijama na osnovu primjene vladavine prava u pravnom sustavu Republike Srpske.

Banka ostaje u potpunosti dostupna klijentima, pružajući im podršku u svakodnevnim poslovnim aktivnostima, naveli su iz UniCredit Bank a.d. Banja Luka.

U vezi sa krivičnim prijavama nadležnim organima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine protiv Bitminer Factory-ja, njenog bivšeg direktora i akcionara Darka Šljivara, vještaka ekonomske struke i prevoditelja zaposlenog u kompaniji Bitminer Factory tijekom sudskih ročišta, iste ostaju predmet pravnog postupka.

Kopirati
Drag cursor here to close