Uspješno realiziran projekt “Posložena“

U sklopu dm kampanje {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023.

Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 04. 2024. u 14:21 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru društveno odgovorne kampanje {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – podrška projektima za unapređenje i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja žena, kompanija dm je podržala realizaciju 14 projekata s područja cijele BiH, s više od 60.000 KM.

Podržani su projekti s aktivnostima poput: stručnih predavanja i radionica na razne teme, savjetovanja, izrada edukativnih priručnika, učenja taekwondo i joga tehnika i sl.

Jedan od podržanih je i projekt „Posložena“ u organizaciji Udruge Žena poduzetnica Grada Ljubuškog. U okviru projekta, koji je za cilj imao jačati svijest o važnosti mentalnog zdravlja, održano je šest predavanja upravo na tu temu.

  / PR/ kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023

„Na naše veliko zadovoljstvo, imale smo priliku biti dio projekta koji za cilj ima podići svjesnost o jačanju mentalnog zdravlja žena. Tijekom projekta „Posložena“ održano je šest predavanja, a na svakom predavanju bilo u prosjeku oko 150 žena. Ova nam brojka govori kako su žene spremne raditi na sebi, preispitati svoja uvjerenja i raditi na odnosima u kojima i leži ključ našeg životnog zadovoljstva. Mi smo jako sretne što smo ih mogle pratiti na tom putovanju vodeći se time da želimo da i drugi čuju stvari koje su nama osobno pomogle u jačanju mentalnog zdravlja i izgradnji zdravih odnosa. Poučene životnim iskustvom da je najveća ljudska moć u pripadanju, želimo nastaviti širiti svoja znanja i iskustva kako bismo dale doprinos u stvaranju zdravih životnih sredina“, kazale su Antonija Bubalo i Danijela Alilović, predavači u sklopu projekta „Posložena“.

  / PR/ kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023

Žensko zdravlje je jedna od tema kojom se kompanija dm aktivno bavi, te je uz kampanju {ZAJEDNO} za bolje sutra u okviru teme organizirana i prva stručna konferencija dm ženski razgovori, u lipnju prošle godine. Projekti unapređenja i očuvanja fizičkog i mentalnog ženskog zdravlja podržani su i na 6. dm ženskoj utrci.

Kopirati
Drag cursor here to close