CCI

U Mostaru Forum o Autocestama Federacije BiH

Centri civilnih inicijativa (CCI) organiziraju tematski Forum pod nazivom ''Boljim nadzorom do efikasnijih javnih preduzeća: JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar“
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 09. 2022. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centri civilnih inicijativa (CCI) organiziraju tematski Forum pod nazivom ''Boljim nadzorom do efikasnijih javnih preduzeća: JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar“ koji će se održati u četvrtak, 15.09.2022. godine u Hotelu Mostar, Kneza Domagoja, u Mostaru sa početkom u 11:00 sati.

Izjave za medije su planirane u 13:00 sati u press kutku u Hotelu Mostar, a kadrove snimatelji mogu uzeti tijekom cijelog trajanja Foruma u periodu 11:00-13:00 sati.

Predstavnici medija imaju mogućnost sudjelovati na cijelom Forumu i uključiti se u diskusiju

Sudionici Foruma će biti:

1. Jadranko Puljić, pomoćnik ministra cestovne infrastrukture Federalno ministarstvo prometa i komunikacija
2. Elmedin Voloder, direktor JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar
3. Hatidža Jahić, profesorica na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu
4. predstavnici/e Centara civilnih inicijativa (CCI).

S obzirom na to da su autoceste u Federaciji BiH tema koja je veoma značajna za sve građane i građanke ovog entiteta, na Forumu će se sagledati koji su to najveći problemi sa kojima se suočava javno poduzeće Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar, kao i šta se planira u
narednom periodu uraditi kako bi se poboljšalo poslovanje.

Dodatno, cilj je vidjeti koji su to najveći izazovi sa kojima se suočava ovo javno poduzeće u svom poslovanju, te koje aktivnosti se planiraju raditi u narednom periodu kako bi građanima i građankama bile pružene najbolje usluge.

Kopirati
Drag cursor here to close