Telemach donirao suvremene uređaje vatrogascima Mostara

Kompanija donacijama zajednici proslavlja 10. rođendan
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 11. 2020. u 11:42 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Telemach koja je u vlasništvu United Grupe slavi svoj 10. rođendan. Radost svoje prve decenije uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini podijelila je, između ostalog, i donacijom vatrogascima Hercegovačko-neretvanske županije.
Kao dio Telemachovog rođendanskog darivanja vatrogasci u Mostaru su na poklon dobili suvremenu oazu za opuštanje, sa najmodernijim uređajima i sadržajem, a donacije su uručene Direkciji profesionalne vatrogasne postrojbe na adresi Kneza Višeslava i Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Sjeverni logor.

Od sada vatrogasci Mostara mogu uživati u bogatom TV programu, gledati omiljeni sadržaj na HD kanalima, ili uživati u nekim od mnogobrojnih filmskih i serijskih sadržaja koje Telemach vatrogascima poklanja.
„Telemach je domaća tvrtka, i kroz desetljeće poslovanja sa svojim sugrađanima smo uvijek dijelili brojne sretne ali i one teške trenutke, nastojeći pomoći na najadekvatniji način. Naša podrška mostarskim herojima, vatrogascima, je samo mali znak podrške i zahvalnosti za sve što čine za sve nas. Već 10 godina smo zajedno gradimo budućnost BiH i obavezujemo se da ćemo na isti način nastaviti podržavati zajednicu u kojoj živimo.“, izjavila je Hajdi Mostić, predsjednica Upravnog odbora Telemach fondacije.
Za posao vatrogasca potrebno je mnogo hrabrosti, obzirom da oni svakodnevno rizikuju svoj život, kako bi spasili tuđi. Hercegovačko-neretvanska županija je od najpogođenijih kada su u pitanju požari, ali profesionalne vatrogasne službe, poput one u Mostaru, su uvijek na visini zadatka spremni da ulože nadljudske napore da bi se njihovi sugrađani osjećali sigurno.

„Počašćeni smo ukazanom podrškom Telemach-a BiH, koji je našu zahtjevnu i riskantnu svakodnevnicu učinio malo lakšom i pružio nam mjesto gdje možemo da se odmorimo. Više od donacije nam znači to što su prepoznali naše napore i zalaganje u službi naših sugrađana“, izjavio je Petar Jurić, zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.
Kompanija Telemach ove godine slavi deceniju poslovanja u Bosni i Hercegovini i donira 10 ustanova u 10 gradova BiH. Telemach je za 10 godina svog postojanja postao vodeći domaći provajder digitalne i analogne kablovske televizije i interneta. Telemach je kompanija koja direktno zapošljava više od 650 ljudi, a posvećena je i napretku zajednice u kojoj posluje kroz mnogobrojne akcije i pomoć različitim društvenim grupama. U okviru United Grupe u Bosni i Hercegovini posluju telekomunikacijski operater Telemach i njegovi servisi EON i Total TV, televizija i portal N1, kao i televizija Nova BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close