Isplate za 650 zaposlenih

Telemach BH isplaćuje financijsku podršku svojim radnicima

Telemach će isplatiti novčanu podršku zaposlenicima sa ciljem lakšeg prevazilaženja rasta indexa potrošačkih cijena, uz istovremenu zahvalnost za predan rad tijekom ove godine.
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 11. 2022. u 09:09 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Telemach BH je u fokus svog poslovanja uvijek stavljao ljude i njihov doprinos izgradnji kompanije. Imajući to u vidu, Uprava Telemach BH je donijela odluku da će financijski podržati sve svoje zaposlenike te im, poštujući Uredbu Vlade FBIH, isplatiti novčanu podršku sa ciljem lakšeg prevazilaženja rasta indexa potrošačkih cijena, uz istovremenu zahvalnost za predan rad tokom ove godine. Telemach BH zapošljava više od 650 zaposlenika.

„Iako je tehnologija izuzetno važna, ona daje samo dobar temelj, dok su ljudi nosioci ideja i inovacija koji svojim radom kreiraju preduvjete za uspjeh. Kroz različite aktivnosti koje, kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca na bh. tržištu poduzimamo, želimo da se naši zaposlenici ugodno osjećaju u radnom okruženju u kojem rade. Ova novčana podrška jedna je u nizu aktivnosti koje smo poduzeli tokom ove godine“, naglasio je Admir Drinić, CEO Telemach BH.

Kopirati
Drag cursor here to close