Influencerica

Šejla Ramović u gostima Coca-Coline podrške mladima u BiH

Šejla Ramović (@ramoviceva) bit će gošća nove sesije online sezone projekta Coca-Colina podrška mladima u Bosni i Hercegovini.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 11. 2021. u 21:10 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Coca-Colina podrška mladima – program kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo koji prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh sudionike, čineći ih konkurentnijim na tržištu rada, ponovo donosi nove i aktualne teme. Među profesijama koje su se pojavile u novom stoljeću je i pomalo kontroverzna, ali sve cjenjenija – influenser.

Šejla Ramović (@ramoviceva) bit će gošća nove sesije online sezone projekta Coca-Colina podrška mladima u Bosni i Hercegovini. Šejla će odgovoriti na pitanja kakva je to profesija, kako se "postaje" influenser, može li se od toga živjeti i što sve jedan influenser radi, što je to što se vidi, a što se ne vidi ispod savršeno dotjeranog news feed-a jednog influensera. Odakle to influenseri crpe inspiraciju i ideje, ali i kako dolaze do klijenata – sve će to biti teme za razgovor s jednom od najpopularnijih domaćih influenserica.

Druženja spojena s učenjem nastavljaju se putem platforme Zoom, u utorak 23. novembra od 19 sati. Prijave za učešće su otvorene i obavezne su. Moguće je prijaviti se do samog početka webinara, a prijavni obrazac nalazi se na linku: http://bit.ly/prijavaCCPM2021

#NaučiPrimijeniKreni i dalje je moto Coca-Coline podrške mladima, koja nudi stjecanje znanja potrebnog za snalaženje na tržištu rada, s posebnim osvrtom na "novu normalnost" – stil života prilagođen uvjetima pandemije. Uz standardne webinare posvećene ličnim i poslovnim vještinama ovogodišnja Coca-Colina podrška mladima fokus je stavila na mentalno zdravlje, te priče iz prakse. Tako su organizirane sesije Q&A s nekim od najuspješnijih i najinspirativnijih bh. poduzetnika.

Iako primarno namijenjene mladima 18–30 godina, Coca-Colina podrška mladima otvorena je za učešće svima, s napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu suglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina.

Partneri programa su: Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Vlade Republike Srpske, Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, Zavod za zapošljavanje Republike Srpske, Općina Čapljina, AmCham, Erasmo centar, Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, AIESEC, GKUD Čapljina, Čapljina mladi, Qlity, PRIME Communications.

Radionice Coca-Coline podrške mladima su besplatne za sve sudionike i uvijek će biti.

Kopirati
Drag cursor here to close