Ekskluzivni modni brendovi

Otvoren LULU Gold u Mepas Mallu

LULU Gold u trgovačkom centru Mepas Mall otvorio je svoja vrata u srijedu. Novi LULU Gold smjestio se u prizemlju Mepas Malla na prostoru bivšeg McDonalds-a.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 07. 2023. u 10:08 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji mode i kvalitetnih svevremenskih komada sigurno su nestrpljivo iščekivali uživati u shoppingu i birati između omiljenih modnih brendova.

  / Foto:PR Otvorenje LULU Gold

Novootvoreni LULU Gold krije neke od najekskluzivnijih modnih brendova za žene, muškarce i djecu, kao što su Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Anthony Morato, Paul & Shark, Pinko, Diesel, Replay, Lacoste, Tosca BLU, LIU-JO, Steve Madden, FURLA i Elizabettha Franchi. Sigurno će svatko pronaći nešto za sebe!

Ljubazno i stručno osoblje stoji na raspolaganju, spremno vam pomoći u pronalaženju savršenog komada koji odražava vaš stil.

  / Foto:PR Otvorenje LULU Gold

Povodom otvorenje LULU Gold je obradovao sve kupce i posjetitelje posebnim popustima i pogodnostima. Kako je bilo pogledajte na fotografijama.

Bez sumnje, LULU Gold je omiljeno odredište za sve one koji žele pratiti najnovije trendove i obogatiti svoj ormar vrhunskim modnim komadima.

Uživajte u širokom izboru modnih brendova i osjetite atmosferu koja odiše ekskluzivnošću!


Vaš LULU Gold!

 

Kopirati
Drag cursor here to close