Tuzla

NLB Banka i Mastercard: Rashladite se na Panonici uz more pogodnosti i ove ljetne sezone

Rashladite se i ovog ljeta na kompleksu slanih jezera Panonika jer plaćanjem ulaznica Mastercard karticom NLB Banke i NLB Pay aplikacijom častimo vas sladoledom.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 07. 2022. u 09:39 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa dolaskom ljeta i visokih temperatura, idealno je vrijeme da se rashladite na omiljenoj ljetnoj destinaciji u Tuzli. U suradnji sa JKP Pannonica d.o.o. Tuzla, NLB Banka d.d., Sarajevo i kompanija Mastercard su se pobrinuli da još više uživate u svom odmoru, pa tako za svako plaćanje ulaznice za Panoniku bilo kojom NLB Mastercard karticom ili NLB Pay aplikacijom dobijate sladoled koji će vas sigurno dodatno rashladiti.

NLB Banka ima kapacitete i snažnu motivaciju da ulaže u razvoj lokalne zajednice i turizma, jer pored brige o financijskim uslugama svojih klijenata, brine i o kvaliteti života zajednice u kojoj posluje.

Najmoderniji način plaćanja – mobilni novčanik NLB Pay moguće je besplatno preuzeti sa Play Store trgovine za Android uređaje, te je aktivirati uz pomoć uputa na svoj mobilni telefon. Za plaćanje je potrebno samo otključati telefon, prisloniti ga uz POS terminal i transakcija je izvršena.

NLB Banka. Za sve što dolazi.

Kopirati
Drag cursor here to close