Od 10.02. do 08.03.2023.

Nagradni natječaj: Dan žena u Mepas Mallu

U periodu od 10. veljače do 08. ožujka 2023. sve kupce očekuje nagradni natječaj Dan žena u Mepas Mallu. Obavite kupovinu u minimalnom iznosu od 20KM i osvojite High-end Philips beauty uređaje.
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 02. 2023. u 07:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliži nam se Dan žena i u Mepas Mallu ga želimo proslaviti na poseban način uz vrijedne nagrade i lijepa iznenađenja. Svaki dan, a posebno na ovaj jedinstveni dan želimo biti ženstvene i njegovane, a savršen saveznik ženske ljepote i dobrog osjećaja su Philips beauty uređaji.

Teško je pod jedan nazivnik svesti sve ono što žena jeste. Sigurno u svojoj blizini imate posebnu ženu kojoj se divite, čija vas snaga, upornost i ženstvenost inspiriraju.

Kako bi ih podsjetili koliko nam znače ponekad je dovoljan samo cvijet ili zagrljaj, ali kada tražimo poklon za dragu ženu onda želimo da to bude nešto što će joj zbilja koristiti dugo vremena.

Kako bismo obilježili ovaj poseban dan, u periodu od 10. veljače do 08. ožujka 2023. sve kupce očekuje nagradni natječaj Dan žena u Mepas Mallu. Obavite kupovinu u minimalnom iznosu od 20KM i osvojite High-end Philips beauty uređaje.

Lumea IPL serije 9000 i Lumea Advanced IPL aparati su za nježno i dugotrajno uklanjanje dlačica za savršeno glatku i kožu mekanu na dodir. Najbrži su i najučinkovitiji uređaji koje će vaša koža obožavati. Lumea IPL serije 9000 koristi SenseIQ tehnologiju koja prepoznaje vaš tip kože i tretman prilagođava vama. Upravo zato možete bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima i uživati u njezi kao iz kozmetičkih salona.

Oduševit će vas inovativan uređaj za ravnanje kose MoistureProtect s naprednom tehnologijom koja zadržava prirodnu vlagu kose i daje blistav izgled. Uz malo sreće možete osvojiti i epilator serije 8000, moćna epilacija za noge i tijelo za uporabu na mokroj ili suhoj koži.

Zato požurite i sudjelujte nagradnom natječaju Dan žena u Mepas Mallu i osvojite Philips vrijedne nagrade i onaj najbolji poklon, osmijeh drage žene.

Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Philips.

Svim pripadnicama ljepšeg spola želimo sretan i lijep Dan žena!

 

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

 

Kopirati
Drag cursor here to close