Domaći proizvodi

Mercator bh. pokrenuo projekt ''Moji brendovi, naše vrijednosti''

Pronađite i vi svoje omiljene domaće proizvode na policama Mercatora sa markicom ''Moji brendovi''
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 09. 2018. u 13:11 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Kampanja Mercatora Moji brendovi

Kompanija Mercator BH odlučila je svoje vjerne kupce obradovati još jednim novim projektom koji nosi naziv ''Moji brendovi, naše vrijednosti'' i time im olakšati da pronađu na jednom mjestu svoje omiljene domaće proizvode, uz koje smo odrastali, sazrijevali i starili, a ljubav prema njima prenosili i na svoje potomke.

Po prvi put na tržištu BiH trgovac i proizvođači ujedinili su se kako bi, uz pomoć zajedničkog znanja i međusobne podrške, dodatno promovirali vrijednost domaće proizvodnje, a upravo to partnerstvo nosi naziv ''Moji brendovi, naše vrijednosti''.

Police svih Mercator trgovina u BiH krasiti će u sljedećem razdoblju oznake uz proizvode koji su dio ovog projekta, kao i uređenje trgovina. Time želimo dodatno naglasiti kupcima u trgovinama njihove omiljene brendove, jer to su upravo proizvodi koji stvaraju najljepše uspomene i bez kojih ne možemo zamisliti dan, a ono što će ih činiti dodatno posebnim jeste markica sa natpisom ''Moji brendovi''. Među njima su vrhunska mineralna voda Sarajevski kiseljak, najkvalitetnije domaće Meggle mlijeko, prava bosanska kava Zlatna džezva, lider u kategoriji brašna Klas Zlatni puder i sjajni Violeta tekući deterdžent, te mnogi drugi poznati bh. brendovi.

''Ovim putem želimo ukazati na važnost naših domaćih proizvoda, njihove proizvodnje, kao i brendova koji oduvijek imaju posebno mjesto na našim policama ali kroz ovaj projekat im dajemo još veći značaj. Kvaliteta Klasovog Zlatnog pudera su prepoznale još naše bake i naše majke, Sarajevski Kiseljak su pili naši djedovi i očevi, a ljubav prema Violeta i Meggle proizvodima kao i šalici kave Zlatna džezva mi prenosimo budućim generacijama. To su naši brendovi uz koje nas vežu lijepe uspomene obiteljskih i prijateljskih druženja, brendovi koji su neizostavni dio naše prošlosti ali i naše budućnosti. Projekt ''Moji brendovi, naše vrijednosti'' je po mnogo čemu poseban, a izdvojila bih, prije svega, zajedničku suradnju Mercatora sa domaćim bh. proizvođačima, kako bi, zajedničkim snagama i znanjem, ukazali na važnost bh. proizvodnje na jedan sasvim drugačiji, moderan način zajedničke saradnje. Zaista je užitak donositi nove svjetske trendove, kako u trgovini tako i u svim segmentima poslovanja i suradnje sa našim partnerima, na tržište Bosne i Hercegovine. Upravo je ovaj projekat bio jedan od takvih projekata i veliko nam je zadovoljstvo biti dio ove priče. Zahvaljujemo se našim partnerima koji su prepoznali značaj ovog projekta i dali podršku. Naši vjerni kupci će pronaći svoje omiljene brendove na našim policama dodatno označene uz markicu 'Moji brendovi' jer to jesu naše vrijednosti. Stoga posjetite svoj najbliži Mercator i na jednom mjestu pronađite proizvode koji su zasigurno nezaobilazan dio vašeg svakodnevnog života'', izjavio je Direktor Mercator BiH, Ahmet Koštreba.

Neke vrijednosti jače su od vremena, jer sa nama stvaraju najljepše uspomene koje nikada ne blijede. Potražite i vi vaše omiljene domaće brendove na policama Mercatora i nastavite sa nama stvarati nove uspomene uz naše vrijednosti.

Moji brendovi, naše vrijednosti.

Moj. Najbolji. Mercator.

Kopirati
Drag cursor here to close