Ponedjeljak, 10.10.2022.

Mepas Mall Drama Dan

Pronađite omiljene odjevne komade za cijelu obitelj, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno za ovu jesen po neodoljivim cijenama.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 10. 2022. u 08:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volimo jesen i raskošne jesenske kolekcije! Hrabro ih kombinirajte s odvažnim modnim dodacima i razveselite i najtmurnije jesenske dane.

Jesen je rezervirana za raskošna modna izdanja, zato ponedjeljak, 10.10. rezervirajte za Drama Dan shopping i vrhunske uštede.

Iskoristite super priliku i potražite favorite iz novih, jesenskih kolekcija. Pronađite omiljene odjevne komade za cijelu obitelj, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno za ovu jesen po neodoljivim cijenama.

Drama Dan shopping vodi vas do vrhunskih nagrada! Sudjelujte u nagradnom natječaju „Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu!“ i možda baš vi osvojite jedan od Philips High-end uređaja.

Jesenska modna sezona puna je svježih ideja, zato uz bogatu listu popusta pripremite se za dolazak nižih temperatura. Listu Drama Dan popusta otkrijte klikom na LINK. Neka vas raskošna modna jesen sasvim obuzme!

Uživajte u Drama Dan pogodnostima i vašem omiljenom mjestu susreta.

Vidimo se!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close