Petak 10.06.2022.

Mepas Mall Drama Dan

Drama Dan i ovog mjeseca donosi sjajne pogodnosti! Neka ovog ljeta vaši outfiti ostanu zapamćeni, poigrajte se maštovitim i trendi kombinacijama po super cijenama.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 06. 2022. u 08:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovih dana maštamo o ljetu, a uz ljeto vežemo i lagane, lepršave kombinacije. Drama Dana pogodnosti savršen su povod za novu shopping avanturu, pronađite ključne komade neophodne za ljeto, po fantastičnim cijenama.

Bilo da se spremate za šetnje uz more, odlaske u teretanu, shopping, popodnevnu kavu ili večernji izlazak, u Mepas Mallu će svatko pronaći ponešto za sebe. Spremite se za šarmantne ljetne dane uz najbolje kombinacije koje čekaju na vas i ovog petka uživajte u beskrajno zabavnom Drama Dan shoppingu.

Drama Dan pogodnosti pogledajte na LINKU

Jeste li već sudjelovali u nagradnom natječaju Mepas Mall Urbana avantura? Ako još uvijek niste, požurite jer je preostalo još malo vremena, a možda MS ENERGY eBike m10 i eRomobil e21 čeka upravo na vas!

Deset godina Mepas Malla sjajan su povod za još više uživanja u uzbudljivom shoppingu. Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri „U avanture nove Juke te zove!“ i osvojite moćni Nissan Juke u bogatoj N-Connecta opremi i druge vrijedne nagrade.

Ne zaboravite ponijeti dobro raspoloženje, a vaš omiljeni centar pobrinut će se za posebno iskustvo kupovine.

Posjetite Mepas Mall u petak, 10.06. i uživajte u najboljem shoppingu u gradu.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close