Nedjelja 10.04.2022.

Mepas Mall Drama Dan

Drama Dan i nove kolekcije će zasigurno razveseliti sve posjetitelje i unijeti dašak proljeća u vaše ormare.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 04. 2022. u 16:53 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas Mall ovaj mjesec slavi svoj 10. rođendan! U susret proslavi za vas smo pripremili posebna iznenađenja, puno zabave i lijepih uspomena. Veliku proslavu dočekajte super odjeveni, a najpoželjnije modne favorite ulovite uz Drama Dan pogodnosti.

S prvim zrakama sunca i mirisom proljeća u zraku, zamišljamo se kako uživamo na kavi s društvom i radujemo planiranju proljetnih aktivnosti. Što znači da je vrijeme za kreiranje odličnih kombinacija koje će biti savršen par zavodljivom proljetnom vremenu.

Pronađite neodoljive odjevne kombinacije, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno, na jednom mjestu, u Mepas Mallu, u nedjelju 10.04. i uživajte u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama!

Proljeće je doba koje donosi najljepše trenutke i kada želimo promjene i nove početke! Drama Dan i nove kolekcije će zasigurno razveseliti sve posjetitelje i unijeti dašak proljeća u vaše ormare.

Drama Dan pogodnosti pogledajte na LINKU

Drama Dan shopping može vas odvesti do vrijednih nagrada. Sudjelujte u Mepas Mall nagradnoj igri „U avanture nove Juke te zove!“ i osvojite atraktivni automobil Nissan Juke 1.0 DIG-T N-CONNECTA i druge vrijedne nagrade.

Više detalja o nagradnoj igri pročitajte OVDJE

Kupone za nagradnu igru možete preuzeti u radnjama centra i na info pultu.

Pozivamo vas da budete dio još jedne shopping avanture u nedjelju 10.04. i zajedno sa nama uživate proljeću sa stilom.

Vidimo se!

 

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close