Sa početkom od 1.1.2020. godine.

Imenovana nova predsjednica Uprave UniCredit Bank d.d.

Nadzorni odbor UniCredit Bank d.d. je odobrio imenovanje Amine Mahumutović na mjesto predsjednika Uprave UniCredit Bank d.d.
Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 11. 2019. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadzorni odbor UniCredit Bank d.d. je odobrio imenovanje Amine Mahumutović na mjesto predsjednika Uprave UniCredit Bank d.d., uvjetovano suglasnošću nadležnih tijela Bosne i Hercegovine.

Amina Mahmutović, trenutno članica Uprave odgovorna za Upravljanje rizicima, zamijenit će Dalibora Ćubelu, koji je imenovan na mjesto zamjenika predsjednika Uprave i general managera Zagrebačke banke d.d., uvjetovano suglasnošću nadležnih tijela Republike Hrvatske.

''Veoma smo zadovoljni što je Amina odabrana da bude novi predsjednik Uprave, obzirom da je izrasla u lidera unutar naše grupacije i upućujemo joj najtoplije čestitke za novu poziciju. Njeno izuzetno iskustvo u bankarstvu i na rukovoditeljskim pozicijama će osigurati nastavak dobrih rezultata UniCredit Bank kao vodeće banke na tržištu Bosne i Hercegovine. Aminino imenovanje istovremeno potvrđuje da su naša ulaganja u ljude plodonosna. Sigurni smo da će banka sa Aminom na čelu nastaviti sa ostvarivanjem izvanrednih rezultata'', izjavili su ovom prilikom Gianfranco Bisagni i Niccolo’ Ubertalli, direktori Komercijalnog bankarstva u Središnjoj i Istočnoj Europi.

''Veoma sam sretan što predajem rukovodeću poziciju naše banke najboljem mogućem kandidatu. Amina je izrasla u lidera unutar naše banke, stječući iskustvo, kako u prodaji, tako i u upravljanju rizicima. Ona vrlo dobro poznaje naše tržište, potrebe naših klijenata i potpuno sam siguran da će banka nastaviti svoj put uspjeha pod Amininim rukovodstvom'', dodao je Dalibor Ćubela, predsjednik Uprave UniCredit Bank d.d.

Kopirati
Drag cursor here to close