"Spojeni povjerenjem"

Central osiguranje i dalje generalni sponzor RK Izviđač CO

Central osiguranje i RK Izviđač produžili su ugovor o generalnom sponzorstvu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 03. 2022. u 11:48 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Central osiguranje već tradicionalno, osim kulturnih i ostalih društvenih događaja, sponzorira razne sportske kolektive širom Bosne i Hercegovine, bili oni profesionalni, amaterski ili rekreacijski. Takav vid podrške daje izrazit značaj razvoju zajednice i lokalnih sportskih klubova. Nastavno na pozitivnu praksu, produžen je i ugovor s RK Izviđač, o generalnom sponzorstvu.

„RK Izviđač Central osiguranje, s velikim zadovoljstvom želi potvrditi kako smo s Central osiguranjem produžili Ugovor o generalnom sponzorstvu u trajanju od godinu dana, tijekom koje će Central nastaviti biti glavni sponzor ovog kluba. Central osiguranje d.d. je od svojih početaka veliki prijatelj našeg kluba, a posebno nam je zadovoljstvo da se zdrav partnerski odnos nastavio i dalje.“ – izjavili su iz Uprave Kluba.

"Spojeni povjerenjem je naš slogan i misao vodilja, koja dokazuje naš odnos s klijentima, ali i poslovnim partnerima, i zbog toga ostajemo i dalje prijatelji i vjerni sponzor RK Izviđač.“, složili su se g. Feđa Morankić, Direktor i Predsjednik Uprave Društva i g. Željko Pervan, član Uprave Društva Central osiguranje.

Kopirati
Drag cursor here to close