Zdravlje na radnom mjestu!

Mostarska kompanija Evona pozitivan primjer poslodavca

Evona u suradnji sa poliklinikom Vitalis osigurala privatno i obiteljsko zdravstveno osiguranje za svoje zaposlenike
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 03. 2019. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Softverska kompanija Evona i poliklinika Vitalis su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji u području
pružanja zdravstvenih usluga.

Potpisanim ugovorom kompanija Evona se obvezuje snositi troškove privatnog i obiteljskog zdravstvenog osiguranja za svoje zaposlenike. Svi zaposlenici ove kompanije imaju godišnje članstvo u poliklinici Vitalis u vidu Zdravstvenih kartica koje im omogućuju besplatno korištenje svih usluga koje nudi poliklinika Vitalis, osim operativnih zahvata.

"Kao društveno odgovorna kompanija u svom poslovanju polazimo od toga da su zaposlenici stub i ključ našeg uspjeha, stoga pored brige o materijalnim i drugim pravima kontinuirano brinemo o zdravlju naših zaposlenih i njihovih obitelji, te se trudimo usvajati zdrave životne navike, promicati i
poticati zdravlje na radnom mjestu.

Foto: Evona Electronic d.o.o. / Evona u suradnji sa poliklinikom Vitalis osigurala privatno i obiteljsko zdravstveno osiguranje za svoje zaposlenike

Svake godine svojim zaposlenicima osiguravamo sistematski pregled, ali od ove godine im želimo omogućiti još viši standard usluga. Potpisivanjem ugovora sa poliklinikom Vitalis smo uz sistematski pregled svojim zaposlenicima i članovima njihove obitelji osigurali besplatnu, kvalitetniju i bržu medicinsku uslugu u vrhunski opremljenim specijalističkim ordinacijama poliklinike Vitalis u kojoj je zaposlen renomirani i stručni liječnički kadar", kažu iz odjela za ljudske resurse Evone.

"Sigurni smo da brigom o zdravlju naših zaposlenika povećamo produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu. Ulažemo veliki trud kako bi smanjili stres s kojim se svakodnevno suočavamo na radnom mjestu te svojim zaposlenicima omogućili što bolju kvalitetu života. Vjerujemo kako će i druge tvrtke prepoznati važnost aktivne brige o zdravlju zaposlenika, te takve mjere primjenjivati kao sastavni i standardni dio svojih HR praksi", rekao je COO Evone, Nebojša Erbez.

Kopirati
Drag cursor here to close