Nagradite sebe vrijednim poklonom

Vokabula te ''časti'' s ovih 5 besplatnih radionica

Napominjemo da je ulaz na događaje festivala besplatan i dostupan svim zainteresiranim građanima uz prethodnu rezervaciju mjesta zbog same organizacije događaja.
Gospodarstvo / Promo | 11. 12. 2019. u 08:58 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ispred nas je jedan od najljepših perioda u godini kada se zahvaljujemo jedni drugima i provodimo vrijeme s najbližima. Tim povodom Vokabula - centar za njemački jezik organizira pravu prazničnu čaroliju na već trećem tradicionalnom Zimskom festivalu, ovaj put s čak 5 različitih događaja kroz 5 dana trajanja festivala.

Ovogodišnji Zimski festival u Vokabuli je u znaku djece i profesionalnog usavršavanja odraslih, a cilj ovog festivala je približiti njemačku kulturu, običaje i navike, te omogućiti da jezik čujete i prakticirate u stvarnim životnim situacijama.

Bolje plaćen posao, sretniji Vi

Svi mi želimo najbolje sebi i svojoj obitelji. I nikada ne znate hoćete li dobiti posao u nekoj njemačkoj firmi u BiH ili u inozemstvu. Zato trebate živjeti život s motom “očekujte neočekivano“. Upravo zato organiziramo 2 zanimljive radionice za Vaš profesionalni razvoj.

Na radionici “Razgovor za posao” ćete naučiti sve što Vaš budući poslodavac želi čuti prilikom razgovora za posao, a na radionici “Njemački snogu” ćete u samo 60 minuta (ili manje!?) naučiti razgovarati na njemačkom jeziku.

Foto: www.vokabula.com / Vokabula te ''časti'' s ovih 5 besplatnih radionica

Njemački je jezik kulture, znanosti, a naš materinji jezik je pun germanizama, čega tek postanemo svjesni kada krenemo učiti njemački jezik. Možda već znate za riječi poput šarafciger, špajz, ceker ili gastarbajter? Jeste li znali da mi koristimo oko 3000 germanizama, a da toga nismo ni svjesni?

Stoga vas pozivamo da dođete i prisustvujete ovim 60-minutnim edukativnim radionicama i nagradite sebe vrijednim poklonom - jer vi to zaslužujete!

Prijatelji iz učionice. Program za djecu

Za djecu i mlade pripremili smo čak 3 sadržajno bogate radionice naziva “Novogodišnji sat” podijeljene u 3 starosne skupine (3-6g, 7-10g, 11-16g). Djeca će se zabaviti uz zimsku čarapu iznenađenja, upoznati sa zimskim radostima na njemačkom jeziku, usvojiti vokabular vezan za zimske običaje uz pjesme, izradu kreativnih materijala, čestitki i neobičnih snjegovića. A na kraju Novogodišnjeg sata slijedi veliko zimsko iznenađenje za sve!

Datumi radionica biti će uskoro objavljeni na facebook stranici Otto Krake.

Foto: www.vokabula.com / Vokabula te ''časti'' s ovih 5 besplatnih radionica

Ali to nije sve!

Pozivamo svu djecu i mlade na Kinderkino, odnosno dječju filmsku večer i to u srijedu 20.12. u 19 sati u našem centru na Rondou kada ćemo svi zajedno uživati i gledati njemački film sa titlovima Divlji momci 6 (Die Wilden Kerle 6).

O festivalu

Cilj ovog festivala je približiti njemačku kulturu, običaje i navike, te omogući da jezik čujete i prakticirate u stvarnim životnim situacijama.

“Već treću godinu za redom organiziramo Zimski festival koji je prvi i jedini ovakve vrste u regiji, kada je u pitanju njemački jezik. U sklopu festivala svi zainteresirani imati će priliku sudjelovati u mnogobrojnim radionicama, tematskim večerima, večerima njemačke kinematografije, i sl. Želimo svim zainteresiranim približiti njemački jezik i njemačku kulturu, a pri tome im na zanimljiv način pokazati da njemački jezik stvarno nije težak.“, rekla nam je Ivana Vukadin, vlasnica Vokabule i Otto Krakea.

Foto: www.vokabula.com / Zimski festival u Vokabuli

Sve radionice prilagođene su osobama koje se prvi put susreću s njemačkim jezikom, tako da se možete prijaviti na bilo koju radionicu bez predznanja iz njemačkog jezika!

Nemojte misliti dva puta

Napominjemo da je ulaz na događaje festivala besplatan i dostupan svim zainteresiranim građanima uz prethodnu rezervaciju mjesta zbog same organizacije događaja.

Rezervirajte svoje mjesto na nekoj od radionica klikom na link (prijava traje kraće od 45 sekundi) ili nas zovnite na besplatni info telefon 080 080 003.

Dođite i postanite dio zimske priče u Vokabuli, i naravno, ne zaboravite ponijeti dobro raspoloženje! Vidimo se u Vokabuli!

https://vokabula.com/
http://facebook.com/vokabula

Vaša Vokabula
Više od njemačkog. Život pun prilika.

Kopirati
Drag cursor here to close