Dan otvorenih vrata u Mostaru

Valamar Riviera i Imperial Riviera managed by Valamar nude najbolje uvjete za sezonski rad u turizmu

Valamar Riviera i Imperial Riviera organiziraju Dan otvorenih vrata u Mostaru gdje će sve zainteresirane detaljno upoznati s ponudom otvorenih radnih mjesta i najboljim uvjetima u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu.
Gospodarstvo / Promo | 24. 01. 2022. u 07:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valamar Riviera, najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, ove će godine zapošljavati preko 7000 djelatnika u 36 hotela i ljetovališta i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu, Makarskoj i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu. S ciljem što boljeg informiranja svih koji su u potrazi za zaposlenjem Valamar Riviera i Imperial Riviera organiziraju Dan otvorenih vrata u Mostaru gdje će sve zainteresirane detaljno upoznati s ponudom otvorenih radnih mjesta i najboljim uvjetima u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu.

Dan otvorenih vrata održati će se 28. siječnja 2022. u Mostaru – Hotel Mepas (dvorana Princess) od 11:00 do 14:00.

Uz najbolje uvjete za rad u turizmu, jedini garantiramo minimalna neto primanja od 5000 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati. Sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz ostatka Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj uz prehranu na teret poslodavca.

Posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem zahvaljujući Valamarovom timu ljudskih potencijala i voditeljima odjeljenja. Zainteresirani kandidati predstavit će se stručnom timu Valamara kroz individualne intervjue te će tako zajednički pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.

Biti sezonac u Valamaru prvi je korak prema stalnom poslu i karijeri u turizmu. Naši sezonci imaju najsigurniji sezonski posao i primanja u turizmu kroz mjeru "stalni sezonac" i program Valamar +3.

S ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 21 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.

Svi kažu da iza svake uspješne kompanije stoje zaposlenici. Mi kažemo da iza uspjeha naše kompanije stoje ponosni i zadovoljni zaposlenici. Pridruži nam se i postani dio Valamar obitelji.

Kopirati
Drag cursor here to close