Mostar

Upiši studij u jesenskom upisnom roku!

Visoka škola Logos vrši upis studenata u akademskoj 2022./2023. godini u jesenskom upisnom roku i to za redovite i izvanredne studente (studij uz rad).
Gospodarstvo / Promo | 23. 09. 2022. u 12:02 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoka škola "Logos centar" u Mostaru kao akreditirana, inovativna i dinamična visokoškolska institucija koja uspostavlja nova pravila, nove paradigme, novi koncept modernog visokoškolskog obrazovanja za generacije koje poduzetnički promišljaju svoj život i poslovne karijere.

Visoka škola Logos vrši upis studenata u akademskoj 2022./2023. godini u jesenskom upisnom roku i to za redovite i izvanredne studente (studij uz rad). Ako ste u potrazi za jedinstvenim konceptom obrazovanja koji studente priprema za tržište rada, obogatite se obrazovnim iskustvom kojim ćete steći znanje i vještine koje su potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu, izaberite ovu instituciju i nećete pogriješiti.

Na Visokoj školi Logos primjenjuju se moderne nastavne metode, interaktivna nastava uz primjenu visoko razvijenog informacijskog sustava koji omogućava stalnu komunikaciju između studenata i profesora. Tijekom studija, u suradnji s profesorima i mentorima, studenti razvijaju vlastite kreativne potencijale radeći na konkretnim projektima i rješavajući konkretne poslovne zadatke.

Teoretska i praktična znanja te iskusni predavači omogućit će vam da, odmah nakon diplome počnete raditi u uzbudljivom i kompetitivnom okruženju ili ako već studirate uz rad, shvatiti ćete da su znanja i vještine koje stječete prilagođena strukturi i potrebama gospodarstva, tržišno su atraktivna i konkurentna.

Nastavnici, suradnici i studenti zajednički teže ostvarenju izvrsnosti i kvalitete u obrazovnom, istraživačkom i umjetničkom radu te u suradnji sa okruženjem razvijaju društvo, temeljeno na znanju i inovativnosti. Naše prednosti su male studentske grupe, velika akademska i administrativna podrška, što jamči osobni i suvremeni pristup obrazovanju svakom našem studentu i u svakoj nastavnoj oblasti.

Isto tako, s potpisanim ugovorima suradnje s više internacionalnih poslovnih škola, učilišta, sveučilišta, naši studenti imaju mogućnost odlaska na studijsku razmjenu i to bez dodatnih troškova studija. Suradnja između ostalog podrazumijeva, razmjenu studenata, nastavnika i administrativnog osoblja, suradnju na području zajedničkih znanstveno-istraživačkih projekata, te organizaciju konferencija, ljetnih škola, znanstvenih i stručnih skupova.

PR  / Logos Centar

Visoka škola Logos sudjeluje u Erasmus programu Europske unije (suradnja sa visokoškolskim institucijama iz Španjolske, Mađarske, Slovačke, Hrvatske i dr.). Ovaj program akademske mobilnosti ima za cilj unaprjeđenje kvalitetne suradnje među europskim visokoškolskim institucijama, usklađivanje obrazovnih kvalifikacija, povećanje mobilnosti studenata I nastavnika, poticanje bolje suradnje između visokoškolskih institucija i gospodarstva, te razvijanje i razmjenu inovativne nastavne prakse.
U svrhu realizacije tih ciljeva, Erasmus program pruža financijsku podršku studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju za studijske boravke u inozemstvu, stručna usavršavanja, stručnu praksu u poduzećima, učenje jezika, boravke u trening centrima i slično.

Studij se izvodi kao redovan ili izvanredan i to kao:
- Preddiplomski trogodišnji studij i rezultira sa 180 ECTS bodova i
- Preddiplomski četverogodišnji studij i rezultira sa 240 ECTS bodova.

Za Visoku školu Logos resorno Ministarstvo obrazovanja je izdalo dopusnicu za rad i rješenje o akreditaciji na temelju preporuke koju izdaje Povjerenstvo međunarodnih i domaćih eksperata iz područja visokog obrazovanja, a koji su imenovani na prijedlog Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete BiH (HEA). Diplome se priznaju u zemljama EU.

Redovnim i izvanrednim studentima pruža se mogućnost izbora više akreditiranih studijskih program na studijima; Sigurnosti, Prometa, Poslovne ekonomije, Organizacijskih znanosti, Studijima Dizajna, Energetike, Zaštite na radu i zaštite od požara, Prava i financija pri čemu je naglasak na timskom radu, ali u isto vrijeme posebna pažnja posvećuje se individualnom pristupu svakom studentu.

Pozivamo vas da pregledate našu web stranicu na kojoj ćete naći sve potrebne informacije kako biste započeli svoj akademski put ili prekinuti nastavili na ovoj instituciji. Upoznajte se sa svim pogodnostima studiranja na Logosu, svim prednostima koje nudimo, nastavnom kadru te modernoj i suvremenoj infrastrukturi prikazanoj u virtualnoj šetnji.

Na studij se mogu upisati osobe sa završenom četverogodišnjom srednjom školom, kao i strani državljani i osobe bez državljanstva sa završenom srednjom školom u inozemstvu, (nakon izvršene nostrifikacije obrazovnih isprava), zatim osobe koje prethodno imaju završenu višu školu, te prijelaznici sa drugih visokoškolskih institucija koji žele nastaviti studij na ovoj instituciji.

Logos centar Mostar

Kontakt telefoni :
Tel : +387 36 445 800
       +387 36 445 801
Mob: +387 63 997 034

Za polaznike iz Republike Hrvatske: +385 99 757 94 22
E-mail: [email protected]
Web: https://www.logos-centar.com

Kopirati
Drag cursor here to close