''Ulažemo u Vaše ideje za online biznis''

U tijeku je nagradni natječaj Raiffeisen banke za pravne osobe

Raiffeisen banka je u suradnji s kompanijom Visa organizirala nagradni natječaj čija je svrha poticanje razvoja online poslovanja pravnih osoba u Bosni i Hercegovini.
Gospodarstvo / Promo | 10. 05. 2021. u 09:23 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Digitalna transformacija mijenja način poslovanja, kreira nove mogućnosti i nove oblike interakcije s kupcima. Kako bismo našim klijentima pružili podršku za dalji razvoj online nastupa i prodaje, organizirali smo nagradni konkurs na koji se mogu prijaviti pravna lica registrirana na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja posjeduju online prodavnicu. Klijenti imaju mogućnost da osvoje besplatnu e-pay integraciju online prodavnice uz jednogodišnje održavanje", priopćeno je iz Raiffeisen banke.

Raiffeisen banka je u suradnji s kompanijom Visa organizirala nagradni natječaj čija je svrha poticanje razvoja online poslovanja pravnih osoba u Bosni i Hercegovini. Natječaj traje do 18.6.2021. godine i do tada će 30 kompanija osvojiti besplatnu e-pay integraciju online trgovine uz jednogodišnje održavanje, te brojne druge pogodnosti.

"Uspostavljanje kvalitetnog digitalnog prisustva i formiranje online kanala prodaje su od presudnog značaja za upravljanje biznisom koji ide ukorak s vremenom, prati sve veće interesiranje potrošača za online kupovinom, ali je i u prilici da osigura kontinuitet poslovanja i u izvanrednim okolnostima poput pandemije. Kompanija Visa je izuzetno posvećena pružanju podrške poduzećima u namjeri da im pomogne da kroz ostvarenje punog digitalnog potencijala pronađu nove kategorije kupaca i ostvare dobre poslovne rezultate usprkos pandemiji. U tom smislu, s velikim zadovoljstvom podržavamo ovu inicijativu Raiffeisen banke i spremni smo da vlastita znanja i resurse upotrijebimo za digitalizaciju prodaje kod 30 najsretnijih kompanija", izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Europu.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close