Za one koji razumiju ljepotu i modu

U Mostaru otvorena "La Bellezza Academy"

Akademija će educirati zainteresirane grupne polaznike koji žele biti dio frizerskog svjeta.
Gospodarstvo / Promo | 01. 06. 2022. u 11:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je danas otvoren edukacijski centar "La Bellezza Academy". Akademiju je pokrenuo La Bellezza studio Mostar. U edukacijskom centru od sada će biti moguće prijaviti se na edukacije za frizere ili kozmetičare s ili bez iskustva.

"Svoje znanje stečeno višedecenijskim iskustvom želimo prenijeti na one koji su kao i mi, zaljubljeni u svoj posao i svjesni su važnosti konstantnog usavršavanja i napredovanja u skladu s novim tehnikama i tehnologijama", rekla je Marijana Azinović, vlasnica La Bellezza studija Mostar.

Dodala je da će Akademija ubuduće educirati zainteresirane grupne polaznike koji žele biti dio frizerskog svijeta tj.postati frizer u trajanju od 10 mjeseci, ali i individualne polaznike. Frizeri koji imaju iskustvo i žele da unaprijede znanje i one koji nemaju iskustvo ali imaju ljubav prema frizerskom i kozmetičkom poslu.

Polaznici akademije moći će se educirati o hairstylingu u što spada učenje o osnovnim ali i najnovijim tehnikama šišanja, farbanje, balayage, svečane frizure, njega kose.

Svoj plan i program obogatit ćemo predavačima iz Londona i predavačima iz regije, želimo mladim ljudima pružiti priliku da uče i usavršavaju se kao što to mi godinama činimo, i svake godine rado posjećujemo London i Pariz da bi učili u usavršavali se.

Također, polaznici će imati mogućnost tečaja za makeup gdje će se, pored ostalog, učiti svakodnevni, glam i bridal (makup za vjenčanja). Posebna poslastica je tečaj “Našminkaj se sama”.

Akademija će pružati i usluge edukacije prodaje, gdje će domaći i regionalni stručnjaci savjetovati o tome- kako povećati prihode u firmi pomoću učinkovitih prodajnih vještina i tehnika te kako uspješno promovirati svoje usluge ili proizvod?

Tečaj modnog stila namijenjen je onima koji su kreativni, žele učiti kako izgraditi svoj stil i napredovati .Razgovaraće se i o efektnim načinima promocije stila i usluga ili proizvoda u medijima i na društvenim mrežama.

Predavači iz regije.

Tim "La Bellezza Academy", osim u svom prostoru, nudi edukacije i u Vašem salonu širom BiH. "U potpunosti prilagođavamo seminare i workshopove željama i potrebama frizera i kozmetičara", rekla je Marijana Azinović.

Zašto izabrati La Bellezza Academy?

"Naše višegodišnje iskustvo rada s klijentima i ekskluzivnim svjetskim kozmetičkim brendovima, u Mostaru smo se izgradili kao prepoznatljivi brend La Bellezza govori više od samih riječi. Prepoznati smo kao vrhunski tim koji je osvojio regiju te stojimo iza svakog certifikata!

Nakon svake položene edukacije, polaznici dobivaju certifikat La Bellezza Academy. Nakon svake edukacije obvezan je završni ispit gdje se utvrđuje postignuto znanje polaznika akademije", kazala je Marijana Azinović, vlasnica La Bellezza studija Mostar.

Za informacije o dužini trajanja edukacije i cijenama, molimo Vas da kontaktirate "La Bellezza Academy" na e-mail: [email protected]

Više informacija na web stranici www.academylabellezza.com

Kopirati
Drag cursor here to close