Postani CNC programer

Svijet nakon pandemije - prilika za novi početak

Požurite s prijavama! Počinje novi ciklus obuke za CNC programere!
Gospodarstvo / Promo | 22. 05. 2020. u 15:34 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite lakše do posla u svijetu nakon pandemije? Ili već radite, ali želite bolji i bolje plaćen posao? CNC programeri i CNC operateri su i dalje među najtraženijim zanimanjima, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u EU.

Sada je vaša prilika da postanete traženi na tržištu rada, a najbolje od svega je: za steći vještine za ovo područje ne morate ići dalje od Mostara!

INTERA TP i Haas - uvijek na strani pobjednika!

INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologija.

HTEC centar zapravo je skraćenica od Haas Technical Education Center. Već tri godine Haas je dio Formule 1, najskupljeg i najsofisticiranijeg tehničkog sporta koji svojim vozačima daje priliku postati najbržima i najboljima na svijetu. Upravo takve prilike, ali putem edukacija u području CNC tehnologija, INTERA TP nudi svojim polaznicima – postati stručan i dati puni gas ka razvoju svoje karijere kakvu ste do sada mogli samo zamišljati.

Požurite s prijavama! Počinje novi ciklus obuke za CNC programere!
Obuka za CNC programere, koja se u INTERA TP-u već nekoliko godina provodi paralelno s obukom za CNC operatere, polaznike uvodi u digitalni svijet CNC tehnologija obrade metala. Brz razvoj CNC tehnologija je rezultirao njenim širenjem i u obradi drugih materijala, i time sve većom potražnjom za ovim zanimanjima globalno.

Kroz precizno oblikovan proces obuke, polaznici će steći ključne vještine potrebne za samostalno obavljanje posla CNC programera.

Početak novog ciklusa obuke je planiran za ponedjeljak, 8.6.2020. godine u 17 sati.

Tijekom ukupno 50 školskih sati, polaznici će uz iskusne predavače steći znanja koja svaki CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Prijave za novi ciklus obuke za CNC programere, otvorene su do 5.6.2020. godine. Požurite sa prijavama. Broj mjesta je ograničen.
Ako ne stignete s prijavom za CNC programera, prijavite se na obuku za jednako atraktivno zanimanje CNC operatera.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme za naredni ciklus obuke CNC operatera!

Novi ciklus obuke za CNC operatere planiran je za jesen i počet će u ponedjeljak, 14.9.2020. godine. Obuka traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na tri modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

Za jasniji uvid u ono što ova obuka nudi, besplatna probna predavanja će se održati u petak, 4.9.2020. godine s početkom u 17 sati, a ulaznica je – Vaša preliminarna prijava za obuku.

Broj mjesta je ograničen!

Kako se prijaviti?

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close