Osigurane zalihe proizvoda

Robot: Bez straha i panike, stabilna situacija s opskrbom hrane

''Konstantno radimo na punjenju polica, te ukoliko ne vidite određene proizvode, molimo vas za strpljenje, jer zbog povećanog obima prodaje ne stižemo blagovremeno izvršiti nadopunu polica''
Gospodarstvo / Promo | 18. 03. 2020. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Robot kao i sve ostale trgovine na razini države, nastoji održati stabilnu situaciju sa opskrbom hrane i osnovnih životnih proizvoda u ovim trenucima.

''Trudimo se obezbijediti dovoljne količine proizvoda u prodajnim centrima kompanije Robot koji se nalaze u Federaciji i RS-u . Intenzivno koristimo sve raspoložive resurse za snabdijevanje trgovina robom'', navode iz kompanije Robot.

Kompanija Robot posjeduje velike skladišne kapacitete, pri čemu je osigurana zaliha proizvoda.

''Konstantno radimo na punjenju polica, te ukoliko ne vidite određene proizvode, molimo vas za strpljenje, jer zbog povećanog obima prodaje ne stižemo blagovremeno izvršiti nadopunu polica. Kompanija Robot održava odličnu koordinaciju s domaćim proizvođačima i dobavljačima koji kontinuirano rade na isporukama robe za sve naše trgovine prema utvrđenom rasporedu'', navodi se u priopćenju ove kompanije, te dodaju:

''Bez obzira na razvoj situacije, kompanija Robot stoji na raspolaganju svojim kupcima te ćemo kao i uvijek raditi na zadovoljenju njihovih potreba. Dugogodišnje povjerenje naših kupaca zaslužuje bezuvjetnu potporu kompanije Robot.''

Svakodnevno radimo na dezinficiranju naših trgovina te smo osigurali zaštitnu opremu za sve naše radnike –priopćili su iz Robota.

Kopirati
Drag cursor here to close