INTERA TP

Radionica ''Kako aplicirati na EU fondove'' pomoći će vam da otklonite sve nedoumice

Europska unija u Bosni i Hercegovini pokrenula je novu kampanju „Povezani kroz dobro“ koja ima za cilj da informira stanovništvo o podršci Europske unije i mogućnostima za dobivanje bespovratnih sredstava koje nude Europski fondovi u BiH.
Gospodarstvo / Promo | 31. 05. 2022. u 12:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europska unija u Bosni i Hercegovini pokrenula je novu kampanju „Povezani kroz dobro“ koja ima za cilj da informira stanovništvo o podršci Europske unije i mogućnostima za dobivanje bespovratnih sredstava koje nude Europski fondovi u BiH. Radionica „Kako aplicirati na EU fondove“ bavit će se upravo tom temom kroz perspektivu Božane Ćorde, poduzetnice koja je pokrenula i u nekoliko navrata unaprijedila svoje poslovanje dobijanjem gantova od Europske unije.

Prisutnima će predstaviti kako je izgledao njen put od djevojke s idejom do direktorice kompanije koja ima više od 70 klijenata. Kroz osobno, ali i iskustvo svojih suradnika, ispričat će koliko joj je donijela financijska, ali i stručna podrška te koliko su joj poznanstva koja je ostvarila na projektima dodatno doprinijela današnjem poslovanju.

Poseban dio radionice bit će posvećen pitanjima i odgovorima koji imaju za cilj da otklone sve potencijalne nedoumice u vezi s pisanjem projekata, apliciranjem i cijelim procesom do same odluke i raspodjele sredstava. 

Zbog ograničenog broja mjesta na radionici, potrebno je popuniti jednostavan formular na linku https://forms.gle/zKkLE43MYcF2bzTB9 putem kojeg ćete osigurati svoje prisustvo.

Za više informacija o radionici kontaktirajte Aleksandru Škrbić na broj telefona 051/431-321 ili mail [email protected].

 

Kopirati
Drag cursor here to close