48h učenja i zabave

Prijavi se na treći Evona Innovation Hack i osvoji 2000KM i priliku za posao!

Evona Innovation Hack će se održati od 20.10 do 22.10.2023, i ovaj put cilj je kreirati najbolje rješenje na temu gamifikacija podataka.
Gospodarstvo / Promo | 12. 10. 2023. u 08:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle godine ste propustili Evona Innovation Hack? Imamo dobru vijest za vas. I ove godine IT kompanija Evona iz Mostara organizira natjecanje u pronalaženju softverskih rješenja koristeći moderne tehnologije kroz 48h učenja i zabave.

Ovogodišnji Evona Innovation Hack će se održati od 20.10 do 22.10.2023, i ovaj put cilj je kreirati najbolje rješenje na temu gamifikacija podataka. Na tom putu, sudionici će imati svu potrebnu podršku i pomoć u vidu dokumentacije i podrške iskusnih mentora.

“Prošlogodišnji Evona Innovation Hack donio nam je dvije uspješne suradnje s vrijednim mladim ljudima, tada još uvijek studentima, koji su postali ravnopravni članovi našeg kolektiva, što smatramo jednim od najvećih uspjeha ovog događaja.” – navode iz Evone.

3 razloga zašto se prijaviti:

1. Najbolji tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 2000KM
2. Dva MVP-a odnosno najbolja pojedinca će imati priliku za plaćenu praksu i/ili posao
3. Vrijedno iskustvo, izazov, jako puno zabave i umrežavanje

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu studenti, inovativni pojedinci ili timovi koje zanima područje razvoja softvera, baze podataka, grafički dizajneri, projekt menadžeri. Maksimalan broj sudionika je 20. Prijava može biti individualna ili timska. Odabir tehničkih detalja i tehnologija za implementaciju ovisi o dogovoru unutar timova.

Prijave su otvorene još nekoliko dana!

Prijave se zaprimaju do 15. listopada putem on-line forme na službenoj stranici gdje možete pronaći više detalja o samom događaju.

Budite odvažni i otvoreni i očekuje vas puno zabave i mogućnosti za učenje! 

Kopirati
Drag cursor here to close