Philip Morris International

Novo IQOS prodajno mjesto u Mostaru

Philip Morris International, lider u industriji tehnologije bezdimnih proizvoda, 18. februara 2024. godine, svečano otvorio još jedno IQOS prodajno mjesto u Mostaru
Gospodarstvo / Promo | 21. 02. 2024. u 12:12 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Philip Morris International, lider u industriji tehnologije bezdimnih proizvoda, 18. februara 2024. godine, svečano otvorio još jedno IQOS prodajno mjesto u Mostaru. Ovaj inovativni korak usmjeren je ka pružanju jedinstvenog iskustva korisnicima na novoj destinaciji, na platou tržnog centra Plaza.

  / Foto:PR / Novo IQOS prodajno mjesto u Mostaru

Cilj otvaranja nije samo stvaranje novog prodajnog mjesta, već pružanje cjelokupne podrške IQOS korisnicima, kao i onima koji to žele postati, na novoj lokaciji. Ovo je prostor za istraživanje i upoznavanje s proizvodima, kao i prilika da se sazna više o nauci koja podržava bezdimnu tehnologiju, kao i vrhunsku korisničku podršku.” izjavio je Ivan Trizno, generalni direktor kompanije Philip Morris za Bosnu i Hercegovinu.

Novo IQOS prodajno mjesto se ističe po širokom asortimanu proizvoda, uključujući IQOS ILUMA i lil solid EZ uređaje, kao i kompletni portfolij aksesoara.

Radno vrijeme će biti prilagođeno potrebama posjetitelja; od utorka do četvrtka 09:00 - 15:30 sati, a od petka do nedjelje će vrata trgovine biti otvorena u periodu 12:00 - 18:30 sati. Ponedjeljak je neradni dan.

Očekuje se da će i ovaj korak u nizu aktivnosti Philip Morris International kompanije doprinijeti širenju svijesti o bezdimnim alternativama i pružiti posjetiteljima jedinstvenu priliku da istraže IQOS iskustvo na novoj lokaciji.

IQOS je revolucionarni uređaj kompanije Philip Morris International koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan. Njegovim korištenjem eliminira se sagorijevanje, a samim time i duhanski dim, vatra i pepeo, zbog čega predstavlja bolju alternativu nastavku pušenja cigareta.

  / Foto:PR / Novo IQOS prodajno mjesto u Mostaru

*Važno je znati da IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Uređaj je namijenjen samo odraslim pušačima koji bi inače nastavili da puše cigarete.

Kopirati
Drag cursor here to close