Broj mjesta je ograničen

Novi ciklus obuke za CNC programera u INTERA TP-u

Gospodarstvo / Promo | 25. 04. 2023. u 09:05 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih nekoliko godina svijet proizvodnje se rapidno digitalizira i danas je gotovo nezamisliv bez CNC alatnih strojeva kojima se upravlja pomoću računala (CNC = Computer Numeric Control). CNC tehnologije su uvele promjene u procese proizvodnje i obrade metala, drveta i drugih materijala koje su rezultirale sve većom potražnjom za profesijom CNC operatera i CNC programera.

Prateći taj trend, INTERA Tehnološki Park već godinama pruža praktična znanja i vještine iz ovih područja na najmodernijim strojevima i softverskim alatima za ovu namjenu.

INTERA TP i Haas Automation – uvijek na strani pobjednika!

INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže (Haas Technical Education Center) te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara za edukacije u području CNC tehnologija ovog tipa u Europi.

Već tri godine, korporacija Haas je dio Formule 1, najskupljeg i najsofisticiranijeg tehničkog sporta koji svojim vozačima daje priliku postati najbržima i najboljima na svijetu. Upravo takve prilike, ali putem edukacija u području CNC tehnologija, INTERA TP nudi svojim polaznicima obuka – postati stručan i dati puni gas u razvoju svoje karijere kakvu ste do sada mogli samo zamišljati.

Požurite s prijavama!

Obuka za CNC programere, koja se u INTERA TP-u već nekoliko godina provodi paralelno s obukom za CNC operatere, polaznike uvodi u digitalni svijet CNC tehnologija obrade metala. Kroz precizno oblikovan proces obuke, polaznici će steći ključne vještine potrebne za samostalno obavljanje posla CNC programera.

Početak novog ciklusa obuke je planiran za ponedjeljak, 29.5.2023. godine u 17 sati.

Kroz precizno oblikovan proces obuke, polaznici će steći ključne vještine potrebne za samostalno obavljanje posla CNC programera.

Tijekom ukupno 50 školskih sati, polaznici će uz iskusne predavače steći znanja koja svaki CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Prijave za novi ciklus obuke za CNC programere, otvorene su do 26.5.2023. godine. Požurite s prijavama, jer broj mjesta je ograničen.

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close