Paviljon 2

Na mostarskom sajmu gospodarstva i ove godine izlaže vodeća tvrtka u regiji- Hering d.d. Široki Brijeg

Danas je jedna od vodećih tvrtki u regiji po izvedenosti velikih referentnih građevinskih objekata i javnosti poznata kao tvrtka koja radi atraktivne projekte, kao što je most Počitelj.
Gospodarstvo / Promo | 03. 05. 2023. u 17:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 „Sajma gospodarstva Mostar 2023.“ predstavlja se i njihov partner na izgradnji Koridora Vc- tvrtka Hering d.d. Široki Brijeg.

Tvrtka za projektiranje i graditeljstvo osnovana je 1995. godine u Širokom Brijegu.

Danas je jedna od vodećih tvrtki u regiji po izvedenosti velikih referentnih građevinskih objekata i javnosti poznata kao tvrtka koja radi atraktivne projekte, kao što je most Počitelj.

„Već smo prepoznatljivi široj javnosti po projektima koje radimo. Ovom prilikom želim istaknuti da u Republici Hrvatskoj trenutno radimo Centar za gospodarenje otpadom u Karlovcu. Na ovom projektu, sa svojim partnerima, osim izvođenja, radimo i projektiranje“, kazala je Amela Drežnjak, voditeljica upravljanja ljudskim potencijalima u Heringu.

Suradnju sa JP Autoceste FBIH tvrtka Hering započela je još 2007. godine, kada su bili tvrtka u usponu, dok sada s ponosom mogu kazati da su na samom vrhu bh graditeljstva.

Misija tvrtke Hering je izvođenje građevinskih radova u okviru najnižih cijena i maksimalne kvalitete, a kroz razvijanje i održavanje poslovnih odnosa sa domaćim i stranim partnerima, vodeći računa da načela djelovanja budu zasnovana na etičkom poslovanju, zaštiti sigurnosti na radu, očuvanju okoliša, te da kroz održivi razvoj doprinesu ekonomskom napretku cjelokupne zajednice.

Vizija je i da budu prepoznatljiva firma u pripremi i realizaciji zahtjevnih inženjerskih projekata, kao i strateški partner od povjerenja, zahvaljujući posebnim znanjima i vještinama i pouzdanosti zaposlenika.

Štand tvrtke Hering posjetite u Paviljonu 2 „Sajma gospodarstva Mostar 2023.“ koji se održava u Slobodnoj carinskoj zoni u Rodoču sve do subote u vremenu od 10,30 do 18,30 h.

Kopirati
Drag cursor here to close