Novi tečaj u Intera TP

Postani Atlassian konzultant! Ne moraš biti developer da bi radio u IT-ju

Trodnevna edukacija o brzorastućem Atlassian ekosustavu za sve one koji žele raditi u IT svijetu, a možda nemaju developerskog znanja.
Gospodarstvo / Promo | 08. 09. 2022. u 09:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

INTERA TP u suradnji s tvrtkom venITure, prvim Atlassian partnerom u BiH, ovog listopada organizira tečaj o Atlassianovim proizvodima, agilnom upravljanju projektima i vođenju timova u Jira Softwareu.

Edukacija je namijenjena studentima, ali i svima ostalima koji bi htjeli raditi u IT-ju, razumiju se u pozadinu projekata i programa, ali ne znaju (ili ne žele) kodirati.

Prvi korak za buduće Jira admine, Atlassian konzultante i projekt menadžere

Kroz tri dana predavanja i vježbi, polaznici će naučiti što su i kako se koriste Jira i Confluence, jesu li tim Scrum ili tim Kanban, osnove agilnog projekt menadžmenta uz Atlassian alate, kako raditi u Jira Software i još mnogo toga. I naravno, dobit će certifikat o završenoj edukaciji Atlassian training by venITure.

Prvi dan je rezerviran za upoznavanje s osnovim pojmovima projekt menadžmenta (epic, story, Gantt chart, workflow..) i učenje kako zapravo izgleda izrada jednog projekta. Drugi dan polaznici će učiti kako sve od prvog dana primijeniti u Jiri - kako složiti projekt, sprintove, podijeliti zadatke, kako funkcionira razvoj softwarea. Primjerice, napravit će svoj ITSM Service Desk i spojiti ga s Confluence knowledge base. A treći dan je ostavljen isključivo za praktični rad.

Prilika za učenje i zaposlenje

Ekipa iz venITure želi istaknuti kako su uvijek u potrazi za novim zaposlenicima. Tako da ova edukacija nije samo odlična prilika za učenje, nego i za potencijalno zaposlenje. Možda uz certifikat, netko dobije i ponudu za pripravništvo ili zaposlenje, ovisno o prethodnom znanju i iskustvu.

venITure, Atlassian Platinum i Enterprise Solution partner, konzultantska je tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj i uredima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Otvaranjem ureda u Mostaru, postali su jedini Atlassian partner u BiH.

venITure kreira i implementira rješenja za što jednostavnije i učinkovitije korištenje Atlassianovih proizvoda, bila to Jira, Trello ili čak Bitbucket. Od 2018. su i Infobipov certificirani partner te su pokrenuli zajednički projekt OmniChat, i spojili ono najbolje od Infobipa i Atlassiana - višekanalnu komunikaciju i izvrsne alate za timove.

Ako vam zvuči zanimljivo što venITure radi, požurite s prijavom! Broj mjesta je ograničen, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku.

Za više informacija, slobodno pišite na [email protected].

Vidimo se u Code Hubu 11., 12. i 13. listopada. Edukacije su od 9 do 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close