Nagradni natječaj

Mepas Mall Shopping Fest

Nagradni natječaj od 20.11. do 23.12.2021.
Gospodarstvo / Promo | 23. 11. 2021. u 09:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najčarobniji mjesec u godini je pred vratima, a Mepas Mall je odlučio ovu zimu obilježiti na najljepši način, Shopping Fest nagradnim natječajem koji će razveseliti sve generacije.

Sjećate se obećanja svake godine, da ćete poklone za najmilije potražiti ranije i tako rasterećeni više uživati u blagdanskom ambijentu? Imamo rješenje kako ove godine pronaći savršen poklon za svaku vam dragu osobu uz super popuste, ali i osvojiti fenomenalne nagrade. Zato, već ovog vikenda bacite se na sastavljanje božićne shopping liste i produžite pozitivni blagdanski duh.

Od 20.11. do 23.12.2021. obavite shopping u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20KM. U aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa i osvojite jednu od vrhunskih nagrada.

Putovanja su ono što najdulje pamtimo, a za najljepše trenutke odmora za dušu i tijelo osigurali smo zimski aranžman u hotelu Termag na Jahorini. HT Eronet i KimTec vam pružaju priliku da najljepše uspomene ove zime pohranite na Samsung Galaxy Z Flip3 5G preklopnom pametnom telefonu. Šarmantni Samsung svojim atraktivnim dizajnom i izvrsnim performansa oduševio je brojne ljubitelje smartphonea.

Sretni dobitnik ove zime moći će uživati u omiljenom TV programu na moćnom Hisense ULED TV 55U8QF televizoru nove generacije koji će unijeti kino osjećaj u vaš dom nevjerojatno realnom slikom i vrhunskim zvukom.

Zimi više vremena provodimo u toplom domu, zato nam je važno uvijek imati uredne prostorije, a idealan saveznik je Philips SpeedPro Aqua bežični štapni usisavač s nastavkom od 180° za precizno usisavanje s LED svjetlom te jedinstvenim sustavom za snažno usisavanje i vlažno brisanje.

Shopping Fest podržali su: KimTec, Hisense, Philips, HT Eronet i Techno Shop.

Blagdanski program i bogat sadržaj centra priuštit će vam predivne trenutke s vašim najmilijima. Zato vas pozivamo da budete dio ove prekrasne priče.

Uživajte u mjesecu čarolije u vašem omiljenom centru!

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close