Grandstream Networks, Inc.

Komunikacije bez granica

Tijekom posljednjih 20 godina, Grandstream je narastao u globalnog poslužitelja komunikacijskih rješenja s proizvodima koji se koriste u više od 150 zemalja diljem svijeta.
Gospodarstvo / Promo | 28. 03. 2022. u 08:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uređen komunikacijski i mrežni sustav je ogroman čimbenik poslovnog uspjeha i rasta, za tvrtku bilo koje veličine, omogućuje zaposlenicima da budu što produktivniji i odgovorniji. Prije su samo velika poduzeća posjedovala kupovnu moć potrebnu za usvajanje nove tehnologije za poboljšanu komunikaciju i učinkovitost radnog mjesta, sa Grandstream rješenjima to se uvelike promijenilo.

Grandstream Networks, Inc. je jedan od vodećih brendova u proizvodnji rješenja za korporativnu komunikaciju. Tijekom posljednjih 20 godina, Grandstream je narastao u globalnog poslužitelja  komunikacijskih rješenja s proizvodima koji se koriste u više od 150 zemalja diljem svijeta.

Foto: PR / Grandstream Networks, Inc. - Komunikacije bez granica

Linija Grandstream proizvoda seže od IP telefonskih uređaja i centrala, Audio/Video konferencijskih sustava, wireless pristupnih točaka, kao i sustava za nadzor. Njihova nagrađivana rješenja poznata su po svojoj sigurnosti, pouzdanosti i inovativnosti.

Korištenje mnoštva naprednih značajki na godišnjoj razini može značajno utjecati na proračun malih i srednjih poduzeća, Grandstream nudi ograničene početne troškove opreme i uključuje sve značajke unaprijed, bez skrivenih troškova.

Foto: PR / Grandstream Networks, Inc. - Komunikacije bez granica

Grandstream UCM telefonska centrala idealna je za tvrtke sa izdvojenim lokacijama u drugim gradovima ili zastupništvima u inozemstvu jer implementacijom ovog sustava dobijate potpuno besplatne razgovore između svih vaših udaljenih radnih lokacija. Jedan sistem za sve vaše kanale komunikacije.

Grandstream proizvodi posebno su dizajnirani tako da interno osoblje ili administrator sustava mogu većinu stvari samostalno administrirati i upravljati mrežom.

Foto: PR / Grandstream Networks, Inc. - Komunikacije bez granica

Jedna od najbitnijih činjenica jest, pored visoke pouzdanosti, da nakon ulaganja u Grandstream sustav, nema nikakvih skrivenih troškova, odnosno da Grandstream ne poznaje sustav licenciranja, ono što je kupljeno, to korisnik i dobiva. Na ovaj način se značajno  smanjuju godišnji troškovi koji se tiču održavanja.

Foto: PR / Grandstream Networks, Inc. - Komunikacije bez granica

Grandstream je na području Bosne i Hercegovine već prepoznat kao kvalitetan brend, te ga koristi dosta tvrtki iz realnog i javnog sektora, kao i svi telekom operateri u Bosni i Hercegovini. Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih korisnika!

U tijeku je promotivna akcija na dolje navedene Grandstream uređaje, detaljnije informacije možete dobiti na navedenim kontakt podatcima.

Foto: PR / Grandstream Networks, Inc. - Komunikacije bez granica

Poduzeće UNIS Telekom d.d., ovlašteni zastupnik Grandstream opreme za područje Bosne i Hercegovine, osnovano je 1978. godine i razvili smo se u jednog od vodećih sistemskih integratora, specijaliziranih za kreiranje idejnih telekomunikacijskih rješenja.

Našim klijentima nudimo različite usluge: savjetovanje, upravljanje projektima, integracije, usluge nadzora i podrške, projektiranja, instalaciju i analizu različitih sustava, zatim razne edukacije kao i proizvode renomiranih proizvođača IT i telekomunikacijske opreme.

Bilo da se radi o novom projektu ili vam je potrebna pomoć na već postojećem, naš stručni tim Vam je uvijek na raspolaganju.

Kopirati
Drag cursor here to close