Kompleks Urbani vrtovi daruje električni Mercedes-Benz EQA

Urbani Vrtovi, ekskluzivni stambeni kompleks koji će definirati luksuzno stanovanje u Mostaru, najavljuje jedinstvenu nagradnu večeru za svoje buduće stanare.
Gospodarstvo / Promo | 20. 11. 2023. u 13:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz posebnu pripremljenu večeru za sve stanare, jedan sretni kupac stana, koji kupovinu realizira do 15. siječnja 2024., imat će priliku osvojiti potpuno novi Mercedes Benz EQA 300, zajedno s parking mjestom i punjačem.

Večera će se održati u hotelu Mepas u Mostaru, a svaki od kupaca ima podjednaku šansu za osvajanje prvog potpuno električnog Mercedesa.

Ovaj električni sportaš pruža izuzetne performanse i održivost, istovremeno donoseći luksuz i uzbudljivost koje se očekuje od brenda Mercedes. Kao prvi potpuno električni kompaktni model, EQA nudi snažan električni motor i visokonaponsku litij-ionsku bateriju, osiguravajući efikasnu i uzbudljivu vožnju.

 /Foto:PR/Nagrada za najsretnijeg budućeg kupca stana kompleksa Urbani     vrtovi

Izuzetan dizajn ovog modela nikoga ne ostavlja ravnodušnim, naprotiv namijenjen je onima čvrstog karaktera koji znaju uživati u životu i svakodnevnim stvarima poput vožnje.

  / Foto:PR/Unutrašnjost Mercedes-Benz
Iz Urbanih vrtova naglašavaju da je od početka cilj pružiti korisnicima potpuno novo iskustvo stanovanja, kombinaciju komfora i praktičnosti koja će ispuniti sve suvremene zahtjeve i u samo središte staviti čovjeka. Upravo zato je osmišljena i ova večera, te nagradno darivanje – kako bi stanarima ponudili poseban osjećaj i poželjeli dobrodošlicu u novi dom.
Uz glavnu nagradu, za stanare su pripremljene još dvije odlične nagrade:
● nova vrhunska kuhinja potpuno opremljena aparatima
ljetovanje s uključenim polupansionom za četiri osobe u trajanju od sedam dana
Nagradno izvlačenje će se održati 26. siječnja na svečanom domjenku.
Urbani vrtovi se sastoje od 146 luksuznih jedinica u četiri različita objekta, te čine zatvoreni kompleks, koji za potrebe stanara nudi i privatni vrt s bazenom, dječjom igraonicom i travnjacima. U sklopu kompleksa je i 12 penthousea, te 160 garažnih parking mjesta.
  / Foto:PR/Kompleks Urbani vrtovi
Više informacija o samom kompleksu pronađite na web stranici www.gsbprojekt.com , te službenoj Facebook i Instagram stranici kompleksa Urbani vrtovi.
Kopirati
Drag cursor here to close