Visokotlačni perač

Jeste li znali da i Hollywood koristi Kärcher?

Da kvalitet proizvoda doseže čak do Hollywood-a, otkriva nam glumac Miraj Grbić, koji kako kaže, uvijek sa sobom nosi i koristi neke od Kärcher proizvoda.
Gospodarstvo / Promo | 04. 04. 2023. u 13:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visokotlačni perač ima pritisak koji se može podesiti ručno, okretanjem Vario Power mlazne cijevi. Uređaj oduševljava i svojim G 160 Q Smart Control pištoljem za čišćenje i čistačem prljavštine.

Ostala oprema uključuje Plug ’n’ Clean sastav za jednostavnu i čistu izmjenu sredstva za čišćenje, visokokvalitetnu aluminijsku teleskopsku ručku za jednostavan transport i odlaganje uz uštedu prostora, Quick Connect sastav za jednostavno i brzo spajanje i skidanje visokotlačnog crijeva, uređaja i pištolja za čišćenje, kao i držač za jednostavan pristup priboru. Teleskopska ručka izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma može se prilagoditi za različite visine, mijenja se povlačenjem, a za uštedu prostora može se potpuno uvući.

Bicikl, baštenski alat, terase i balkonski namještaj, staze i kamene ploče, motocikli, mopedi, automobili, kameni zidovi, samo su neka područja gdje se koristi ovaj tlačni perač K5 Power Control.

Elegantnost, jednostavnost i lakoća su prve asocijacije glumca Miraja Grbića na visokotlačni perač jer i Hollywood koristi Kärcher.

Više o proizvodu saznajte na kaercher.com

Kopirati
Drag cursor here to close