Mepas Mall

Iskoristite mogućnost predupisa u Helen Doron školi u Mostaru i ostvarite popuste na članarinu

U subotu, 18.6.2022. Helen Doron škola u Mostaru organizira Dan otvorenih vrata gdje će svi zainteresirani za upis moći doći u školu, pogledati učionice i materijale za rad, ali i dobiti sve informacije vezane uz pohađanje nastave.
Gospodarstvo / Promo | 15. 06. 2022. u 19:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Helen Doron škola u Mostaru nudi mogućnost predupisa za školsku godinu 2022/2023. Korištenjem ove mogućnosti roditeljima omogućavamo da na vrijeme rezerviraju mjesto za svoju djecu i omoguće im učenje engleskog jezika po metodi koja je broj 1 u svijetu, a istovremeno i ostvare popust na godišnju članarinu.

Prijave za besplatne ogledne sate su u tijeku i svi koji žele vidjeti kako izgleda učenje po Helen Doron metodologiji mogu prijaviti svoju djecu ili tinejdžere.

U subotu, 18.6.2022. od 10:00 do 14:00 sati organiziramo Dan otvorenih vrata gdje će svi zainteresirani za upis moći doći u školu, pogledati učionice i materijale za rad, ali i dobiti sve informacije vezane uz pohađanje nastave. Napominjemo kako se u Helen Doron školu mogu upisati djeca od 2 do 16 godina starosti.

Posebna edukacija profesorica, materijali za rad koji su isti u cijelom svijetu, posebne edukativne aplikacije koje prate nastavni sadržaj, te metodologija koja se razvija više od 35 godina, sve je to recept za uspjeh svakog pojedinog učenika. Jedan sat u ovoj školi prepun je aktivnosti, pokreta, mentalnih izazova i bezuvjetne podrške profesorica, kako bi učenici mogli ostvariti svoj puni potencijal.

Učenje se odvija u malim grupama (4-8 učenika), a kroz mnoštvo različitih programa djeca i tinejdžeri imaju priliku pokazati svoju osobnost i steći samopouzdanje u aktivnom korištenju jezika.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Helen Doron Mostar (@helen_doron_mostar)

Učenici u Bosni i Hercegovini uče po istoj metodi kao i njihovi vršnjaci diljem svijeta. To znači da dječak ili djevojčica u Mostaru imaju jednaku priliku naučiti engleski jezik kao i njihovi vršnjaci u npr. Kini, Njemačkoj, Francuskoj, Meksiku ili Švicarskoj.

Helen Doron franšiza dobitnik je Global Franchise Awards nagrade, u kategoriji The Global Mentorship Award. Stalni rast i napredak karakteristika je franšize, kao i svih Helen Doron škola diljem svijeta. Poticanje samopouzdanja, podupiranje prirodnih talenata djece i poštivanje svih različitih osobnosti razlog je zbog kojeg se svi učenici ove škole osjećaju dobro i rado dolaze na nastavu

U Helen Doron školi u Mostaru zbog svega ovoga se često traži mjesto više a Dan otvorenih vrata u subotu 18.6.2022. i mogućnost predupisa za školsku godinu 2022. / 2023. prilika su da osigurate mjesto za svoju djecu!

Čekamo vas u subotu 18.6.2022. od 10:00 do 14:00 na 4. katu Mepas Mall-a!

Kopirati
Drag cursor here to close