Novo u BiH

Intersport predstavlja zimsku virtualnu trgovinu

Zimska virtualna trgovina trenutno broji više od hiljadu artikala i vjerovatno je prvi primjer takve interaktivne trgovine u BiH.
Gospodarstvo / Promo | 12. 12. 2022. u 15:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Virtualna šetnja kroz trgovinu Intersport Imperijal pruža najsavremeniju dimenziju kupovanja iz udobnosti vlastitog doma. 3D prikaz od 360 ° omogućava obilazak trgovine, pregled i kupovinu svakog proizvoda pojedinačno – baš kao da se fizički nalazite u trgovini.

Prilikom online kupovine, kupcima ponekad nedostaje osjećaj obilaska i pregledavanja fizičke trgovine. Virtualna trgovina rješava ove izazove, kombinirajući iskustvo kupovine u fizičkom prostoru sa praktičnošću online kupovine. Virtualnom šetnjom kroz prodajni prostor, možete pronaći željeni proizvod i zaključiti kupovinu u online prodavnici odabirom željenog načina plaćanja i dostave.

"Virtualna trgovina nudi novi, uzbudljiv način kupovine koji će se posebno svidjeti onima kojima tokom online kupovine nedostaje 'trodimenzionalnost' fizičkog prodajnog prostora. U junu 2022. predstavili smo ljetnu virtualnu trgovinu, a vjerujemo da će i zimsko izdanje biti još zanimljivije ljubiteljima zime i zimskih sportova. Ponosni smo na svoje sudjelovanje u digitalnoj transformaciji tržišta u BiH", priopćili su iz Intersporta BH.

Zimska virtualna trgovina trenutno broji više od hiljadu artikala i vjerovatno je prvi primjer takve interaktivne trgovine u BiH. Ovom inovacijom, Intersport nastavlja razvoj višekanalnog okruženja prodaje i kupovine koje u prvi plan stavlja udobnost kupovine i približava iskustva kupovine u oba svijeta, online i fizičkom.

Posjetite virtualnu trgovinu OVDJE.

ISKORISTITE POPUST

Razgledajte, pronađite traženi artikal, ubacite u korpu i uputite se na kasu! Od 8. prosinca / decembra očekuje vas i 20% popusta za račune preko 100 KM (na artikle po redovnim cijenama)!

Foto: PR / Intersport

Online kupovina nikad nije bila lakša i zanimljivija!

Kopirati
Drag cursor here to close