Lider na tržištu

Euro-Express raspisao konkurs za radno mjesto u Mostaru

Gospodarstvo / Promo | 23. 03. 2023. u 11:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Euro-Express d.o.o. Banja Luka, osnovana 2008. godine sa sjedištem u Banjaluci, kroz svoje dosadašnje poslovanje pozicionirala se kao lider na tržištu u oblasti pružanja usluga transporta, poštanskih i kurirskih usluga, koji prati i diktira trendove u ovoj oblasti.

Svojom jasnom strategijom, stručnim i kvalitetnim kadrom i povjerenjem korisnika razvila je mrežu poslovnica sa kojom obezbjeđuje 100% pokrivenosti svih mjesta i gradova u Bosni i Hercegovini.

Kompanija proširuje svoj tim saradnika i raspisuje konkurs za radno mjesto:

Organizator transporta distributivnog centra Mostar

Opis radnog mjesta:
- organizuje rad centra za distribuciju, upravlja, prati i odgovara za njegov rad
- svakodnevno planira, organizuje i kontroliše zaduženje i razduženje kurira pošiljkama, opremom i sredstvima za rad
- kreira i predlaže raspored linija i vozila u distributivnom centru
- svakodnevno organizuje zbirni transport preuzetih pošiljki iz centra za distribuciju prema centralnom magacinu i odgovara za pravovremene polaske vozača
- prati ispravnost i opremljenost vozila u saradnji sa šefom voznog parka, upućuje vozila na tehnički pregled, servis i popravku
- izdaje putne naloge kuririma, vodi računa o njihovom pravilnom korištenju, evidentira, sortira i razdužuje iste na kraju svake sedmice
- uredno i ažurno vodi evidenciju u sistemu, odlaže i čuva potrebnu dokumentaciju
- organizuje edukaciju kurira na terenu, prati njihov rad i ocjenjuje osposobljenost.

Opšti uslovi:
VSS/SSS saobraćajnog ili društvenog usmjerenja, radno iskustvo dvije ili više godina na poslovima rukovođenja i organizovanja poslova, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računaru u Windows okruženju i Microsoft Office paketa.

Posebne vještine:
Izražene organizatorske sposobnosti, vještine rukovođenja i delegiranja poslova, liderske vještine, incijativnost i ustrajanost, sposobnost za brzo rješavanje problema, spremnost za preuzimanje odgovornosti, spremnost za stalnu edukaciju, privrženost timskom radu.

Nudimo Vam:
Ako ispunjavate navedene uslove konkursa i zainteresovani ste, nudimo Vam mogućnost stalnog zaposlenja u velikoj uspješnoj kompaniji i dinamičnom okruženju, pozitivnu radnu atmosferu sa mogućnošću napredovanja i razvoja karijere, kao i priliku za stalnim usavršavanjem kroz redovne programe učenja i razvoja.

Grad: Mostar

Broj radnih mjesta: 1

Datum objave: 24.03.2023.

Sve vaše prijave možete slati na mejl adresu [email protected]

 

Kopirati
Drag cursor here to close