OKUSI HERCEGOVINU

Drugi po redu sajam gastronomije i turizma u Mostaru!

Edukacije i panel diskusije za sektor turizma i gastronomije
Gospodarstvo / Promo | 04. 07. 2023. u 11:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu i nedjelju 8. i 9. srpnja u Mostaru će se održati drugi po redu sajam gastronomije i turizma „OKUSI HERCEGOVINU“, u Domu Herceg Stjepana Kosače sa početkom u 16:00 sati.

Ovo je prilika svim posjetiocima i turistima da se upoznaju s hercegovačkom kulturom i tradicijom, ali i da svi koji se bave ovim djelatnostima nauče više o promociji i marketingu jer će tijekom sajma biti održane dvije panel diskusije na temu turizma i gastronomije, te i mala škola marketinga gdje će svi prisutni imati priliku naučiti o novim algoritmima društvenih mreža, te kada angažirati influensere, i koji je najbolji vid komunikacije za svaki od biznisa.

Sajam je izlagačkog, prodajnog i zabavnog karaktera, te će biti sadržaja za sve generacije. U subotu se možete prijaviti i na radionicu izrade glinenih proizvoda by Hendricks gin, te i probati najbolja hercegovačka vina.

Ovim sajmom želimo promovirati Hercegovinu, prikazati sve naše različitosti, ali i turističke ponude koje sve više privlače turiste u naše krajeve, te dati priliku svim proizvođačima i uslužnim djelatnicima da se promovira i privuku veći broj klijenata, istakla je Tajma Tanović-Smajović, organizatorica sajma.

Na sajmu ćete imati priliku probati hercegovačke delicije i autohtonu hercegovačku hranu, zato dođite u što većem broju.

Vidimo se u Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close