Zdravlje djece

Biorela® Choco Multi Kids - čokoladice koje čuvaju imunitet i trbuščiće vaše djece

Svaka mama želi najbolje za svoje dijete, ali u trenucima kada je ono suočeno s nekim od izazova, potrebna mu je podrška koja će zaštititi njegov imunitet.
Gospodarstvo / Promo | 05. 06. 2024. u 16:03 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdrava i raznolika prehrana, dovoljno sna i aktivnosti na otvorenom pozitivno će utjecati na imunitet djeteta, no, što kada uvjeti nisu idealni?

Koliko puta ste se suočili s time da dijete jednostavno odbija zdravu hranu ili nije raspoloženo za odlazak na spavanje u idealno vrijeme? Uključivanje djeteta u vrtić ili nova školska godina uvijek sa sobom povlače dodatne izazove jer u kolektivu su uvijek izloženiji virusima i bakterijama.

Pitate se što možete tada učiniti kako biste zaštitili imunitet djeteta? Kako mu u izazovnim vremenima pomoći podržati normalan kognitivni razvoj te pravilan rast i razvoj što je jako bitno u svim dobnim skupinama djeteta? Biorela® nudi idealnog saveznika!

Podržite imunitet djeteta uz Biorela® Choco Multi Kids, jedinstveni multivitamin za djecu s dobrim* bakterijama, vitaminima i mineralima.

Biorela® je ovdje mislila na sve! U samo jednoj čokoladici nalazi se kombinacija čak 12 vitamina, 3 važna minerala - željezo, kalcij i jod, te 2 soja dobrih* bakterija. Uzimanje jedne čokoladice na dan sinergijski će podržati zdravlje imuniteta i pomoći kognitivnom razvoju te pravilnom rastu i razvoju dječjih kostiju. Dobre* bakterije će također brinuti o imunitetu koji kreće iz crijeva te čuvati trbuščiće vaše djece. Choco Multi Kids podrška je u očuvanju imuniteta djeteta, a istovremeno povećava broj laktobacila i bifidobakterija u probavnom traktu čime štiti zdravlje i razvoj crijevne mikrobiote mališana.

Biorela® garantira samo provjerene sojeve za vaše dijete. HOWARU® sojevi ispitani su za primjenu kod djece čime osim učinkovitosti, jamče i sigurnost. Dobre* bakterije u čokoladnom prutiću uključuju dva provjerena soja, kao podršku gornjem i donjem dijelu probavnog sustava - HOWARU® Lactobacillus rhamnosus HN001TM i HOWARU® Bifidobacterium lactis HN019TM.

Ponudite djetetu Choco Multi Kids kod povećanih psihičkih i fizičkih napora, tijekom užurbanih dana između odlazaka u školu i slobodnih aktivnosti. Također, mogu biti korisne za zdrav apetit i energiju kako bi se dijete uhvatilo u koštac sa svim izazovima koje donosi odrastanje.

Dozirni oblik čokoladice već je odavno pravi hit među djecom! Ukusni mliječni prutići Biorela® Choco Multi Kids osvojili su i prestižnu nagradu za okus - Superior Taste Award, a sigurno će ih s veseljem uzeti i vaše dijete! Ponudite mu čokoladni prutić umjesto klasičnih slatkiša i zadovoljili ste djetetovu potrebu za slatkim te mu u isto vrijeme pružili dobre* bakterije, vitamine i minerale za pravilan rast i razvoj.

Jeste li se ikad pitali zašto baš čokolada? Naime, čokolada nije slučajan odabir. Ona je izvrstan medij dobrim* bakterijama jer im pruža stabilnost. A ono najvažnije, dijete čokoladni prutić može jednostavno uzeti u školi, u pauzi između različitih aktivnosti ili u trenucima odmora u parku.

Biorela® Choco Multi Kids možete ponuditi djetetu svaki dan tijekom cijele godine kao svakodnevnu potporu očuvanju imuniteta i razvoju. Čokoladni prutići prikladni su za djecu od prve godine koja uzimaju pola čokoladnog prutića, dok od treće godine dijete može uzeti cijeli čokoladni prutić. Naravno, uz dijete, možete ih konzumirati i vi, zasladite se zajedno zdravim čokoladicama!

Biorela® Choco Multi Kids, kao i ostale Biorela® probiotike, potražite u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Kopirati
Drag cursor here to close